3 entry daha
  • savaş değildir bizimkileri bu hale getiren, intikamdır. sen türk askerine bir gece baskın yapar, 36 mehmetimizi şehit edersen, kusura bakma, senin orda anana ellerler. haklarıdır. vuran elleri dert görmesin.

    bunca zaman kuzey sınırını salacaksın, efendim pekeke veya yepege orda kanton kurarken ölü taklidi yapacaksın, tüm pisliği türkiye’nin üzerine bırakacaksın, türkiye iki harekat yapacak, kantonları engelleyecek, koridoru durduracak, sonra arkana rus ayısını alıp, hadi idlip’tekileri de size ittirelim, güvenli bölgeleri de bize salın tertemiz diyeceksin. askerini ülkenin kuzeyine yığacaksın. ne diye? türkiye’yle savaşsın; idlip’teki kökten dincileri sınırlarından içeri alsın diye. kabul etmeyince de askerlerini vuracaksın.

    bu (bkz: intikam)dır. haktır.

    ekleme: askerlerimize saldıran rusya arkadaşlar evet. rusya. evet. rusya. evet. suriye’nin arkasındaki de rusya. evet. rusya. kaç kere daha rusya yazarsam susacaksınız?

    ekleme iki: yav, suriyeliler buradayken “suriyeliler gitsin, istemiyoruz,” yazıp, suriyelilere kapının açık olduğunu söylediklerinde ise, sınırdaki fotoğrafları görüp “bu bir insanlık dramıdır, biz de aynı durumda ve böyle bir vaziyette olabilirdik.” hümanistleri lütfen, boğmayın beni.

    savaş bu savaş. savaş lan. oturduğun yumuşacık koltuktan “iyice araplara benzediler,” yazmak gibi bir şey değil bu. savaş. ha bir de, türk silahlı kuvvetlerinin araplara benzeme gibi durumu olamaz. 2000 yıllık geleneği olan bir ordu, 20 yıllık islamcılarla değişmez, dönüşmez.

    ekleme üç: sizler çıldırmışsınız, nerede ben işkenceyi övüyorum veya işkence yaptıkları için mutlu oluyorum? manyak mısınız? bunun altındaki psikolojik sebebi açıklıyorum, hak olduğunu söylüyorum. senin kardeşini yanında katletseler, sen o psikolojiyle neler yaparsın ılıksu hümanisti. oturduğun yerden konuşmak çok kolay.

    "aynısını bizim askerlerimize yapsalar mutlu mu olacaksın?" yazmış birileri. ben orada bizim askerlerimizin olmasından bile rahatsızım, keşke mehmetler o suriye bataklığına hiç girmeseydi..

    ekleme dört: şu yazdıklarımın bir noktasında bile siyasal iktidarın suriye politikasını destekleyen içerik yok. hadi bunu geçtim, bir tane bile entarimi bulamazsınız. kafanız mı durdu ne yaptı, nereden çıkardınız siyasal islamcı iktidarı desteklediğimi?*eleştirecekseniz cümlelerimi daha mantıklı eleştirin.

    dayanamadım ekleyeceğim beş: eğer biraz işkence görmek istiyorsanız, buyrun şu linklere tıklayın. işkence işte bunlardır: mültecilerin botlardan karaya çıkmalarının engellenmesi, sınırda polisler tarafından allah ne verdiyse dövülen mülteciler, çocukların bulunduğu alana biber gazı ve ses bombası atılması. bunlar hangi normlara ve sözleşmelere göre uygun ılıksu hümoşları? cenevrenin bilmem ne ettiğimin bilmem kaçıncı maddesinin siktiri boktan hangi fıkrasına münasip? tsk'ya sallamak serbest, haydi buyrun, bunlara da sallayın biraz gadasını aldıklarım.
309 entry daha
hesabın var mı? giriş yap