156 entry daha
  • her bi bokun birlikte yapıldığı, iki el kanda koşulan, koşan, 30da biter tavla oynanabilen akabinde 31-13 yenilerek "hahaha simetrik siktim lan seni" diye dalga geçilen, denyonun tekini görmek için izmir'den önce tır'a sonra bi reno9'a sonra abuk bir kamyona otostop vasıtasıyla binilerek kırkağaç köyüne gidilen, sürekli aynı kafeye* gidilen, kordonda içilen, dolan da gelde gülünen, son eski camel paketlerinin arkasına duygu düşünceler yazılıp verilen, lan bi gün evlenirsem nikah şahidim sen ol denilen, evlenemezsek 40a doğru birbirimizle evlenelim sen ruslarla takılırsın bana da bulaşmazsın hem toplum yapısına entegre olmuş oluruz diyerek planlar yapılan bir adama fransada başgösteren milliyetçilik akımı taaa 2005'te uğrar ve birden faşizanlaşan bu adamla bi gün öyle bi küfürleşilir ki "ne salak oldun lan sen" denir ve diyalog kesilir. özel hayattan insan böyle silinir. telefonu silinir, anılar beynin arka planına atılır, gtalkta msnde skypede vs. bloklanır, aranmaz sorulmaz bi tek o eski camel paketi cüzdanda taşınır.

    2-3 gün kadar önce onu hiç tanımayan başka bi adama "abi benim bi arkadaşım vardı, çok severdim can dostumdu ama işte böyle böyle oldu, ne yapıyor acaba şimdi" denir. ertesi gün kardeş çıkar gelir "abla hala inanamıyorum ilhanla görüşmediğinize yahu" der.

    ve bugün anne arar, "seni ilhan aradı, gata'daymış, hastaymış, telefonunu verdi, aramanı istedi."

    1 sene kadar önce silinen adam tüm anılarıyla canlanır, telefon hemen açılmaz, açıldığında da diyalog düğümlenir.

    - abi, sadece seninle konuşmak istedim, benim sol gözüm kör oldu abi, gatadayım, ms varmış bende abi, sadece seninle konuşmak istedim, bize ne oldu?

    ağlanır ağlanır. siktir lan sana bi şey olmaz denir. görür o göz neler gördü niye görmesin denir.

    - tedavisi yokmuş abi, ben var ya seni çok özledim. istanbula taşınmışsın, ne güzel abi. ben yatağa bağlanabilirmişim abi, günde 16 tane hap içiyorum ne şeker ne tuz yedirmiyorlar zeytinyağlı yiyip duruyorum her gün sıçıyorum kabız olduğum günleri özledim be abi.

    der. sizi güldürmeye çalışırken bir an duraksar.

    - bi şeyler söylesene lan, gülmek istiyorum.

    der.

    özel hayattan insan sildiğine insan ancak ne kadar pişman olabilir, geçen 1 sene insanın yüreğine nasıl oturur. o adamın sol gözü nasıl görmez.

    - burada çok kötü şeyler var abi, tertemiz yüzlü gencecik çocukların kolları bacakları yok. sigara içmem yasak ama içiyorum nasılsa bağlıcaklar yatağa hiç olmazsa sigaramı içeyim hem hiç olmazsa bacaklarım var abi.

    allah belanı versin lan ilhan. bok vardı.

    (ibret olasıca kayıtlara düşesice bir entry bu, bin kez düşünülsün bundan sonra bin türlü şey paylaşılan adamlar hayattan çıkarılırken.)
3066 entry daha
hesabın var mı? giriş yap