8 entry daha
  • hiro nakamura gibi "kahraman" olmanın kitabını yazabilecek bilgiye sahip olan birinin yanında, "ben bu güçlere boşuna sahip olmadım, ölsem de kalsam da save the cheerleader save the world ulan" diyerekten nedenini niçinini araştırmadan kaderin tekerleğine (bkz: ka) bodoslama dalmış pek süper bir oğlandır kendileri.

    o'nun hiro'dan farkı bu işte, kahramanlığın ne olduğunu doğaçlama öğreniyor, ne hiro gibi bir çizgi roman geek'i olduğu söylendi, ne bilimkurgu filmlerle, dizilerle haşır neşir olduğu; yani gerçeğini geçtik, hayali kahramanlarla örülü bir dünyası bile yok arkadaşın, ya da şöyle diyelim, dünyası kesinlikle hiro'nunki kadar zengin değildir ... ancak bir amacı, bir yeri olduğunu biliyor; bir amacı, bir yeri olması gerektiğini hissediyor demek daha da doğru olur.. ve bütün risklerine rağmen o amaca hizmet etmek için kasıyor.

    kara kaşına, gözüne tav olmayı geçtim; şu dünyadaki varoluşuna sebep arayan insanlardan biri olarak bendenizin şahsi kahramanıdır kendileri. gücünü istemiyorum, onun kadar kararlı ve cesaretli olsam yeter. helal be!
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap