• 23 mart 2019 galatasaray genel mali kurulu ile istediklerini alamayan, hız kesmeyip mahkeme kapılarında galatasaray'a kayyum atanması için çirkinlikler yapan güruhun çalışmalara başladığı her galatasaraylı'nın malumudur.
    mustafa cengiz hakkında yazdıklarım ortada, en büyük şansının dursun denen hilkat garibesinden sonra başkan olması ve forvetsiz bıraktığı fatih terim'in başarılı olması sayesinde, başarılı görünmesidir. bu konuyu uzatmayacağım, kendisi galatasaray başkanı olduğunun ve galatasaray başkanının ne olduğunun farkında değildir.
    ammavelakin karşısındaki güruh, gs fakirleşirken bazı insanlar zenginleşmiş cümlesindeki 'zenginleşen' kişiler olduğundan dolayı mustafa cengiz yalnız bırakılmamalıdır.

    lütfen, allah aşkına; adnan polat'ın 27 mart 2011 galatasaray mali kongresi 'nde düştüğü hataya düşmeyin.

    zamanında liseci güruh tarafından kulüpten uzaklaştırılan eski bir başkanımız bile, damadının geleceği için bu güruh ile hareket ediyor. küçümsenmeyecek kadar titizlikle hareket ediyorlar. galatasaray başkanına mezarda omuz atma, galatasaray başkanının uzattığı eli sıkmama gibi hareketler bu kongre için planlı hareketlerdi. galatasaray yönetimi loy loy çekmeyi bırakıp, büyük bir hazırlıkla bu genel kurula hazırlanmalıdır.

    lisecilerin kurduğu bu kirli oyunu liselilerle el ele verip bozacaksınız!

    sevgili galatasaray yönetim kurulu, sizden bir taraftar olarak istediğim şey;
    bu toprakların gördüğü en etkili ve bir o kadar geri planda duran kıymetli başkanımız selahattin beyazıt beyefendi ile istişare edin. selahattin başkan, adnan polat'ı zamanında ikaz etmiş ama kendini dinletememişti, sizde aynı hataya düşmeyin.
    birilerinin kendini derin olarak pazarlamasına aldanmayın, derinin de derini vardır!..

    19:05'te galatasaray'a ceza veren ve galatasaray'ı asla affetmeyeceğini söyleyen bir federasyon,
    galatasaray'a karşı ortak bildiri yayınlayan rakipler,
    fatih terim'le uğraşacak kadar gözü dönmüş bir başkan,
    trabzonspor için oluşturulan güçlü bir siyasi konsensus varken,

    23. şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizi, 28 mart günü yenmek zorundasınız.
hesabın var mı? giriş yap