6 entry daha
  • en dandiğinden en taşaklısına kadar korku filmlerini seyretmekten keyf alsamda, bugune kadar zombilerle aram pek iyi olmamıştı. bu nedenle bu filmle tanışmamda biraz şans oldu diyebiliriz.
    kendini dowland işine adamış biri olarak, hakkında birşeyler öğrenmek istediğim ya da seyretmek istediğim filmleri bir deftere yazıyor sonra da eşşek yardımıyla indirip seyrediyorum. bu filmin karşısına sadece zombi yazdığımdan olsa gerek epey bir bekledi. sonra eşşeğin boş bir anına denk gelince, hakkında birşeyler okumam ve ilginç olabileceğini düşünmem sonucunda filmi indirdim ve bir güzel seyrettim. sonuç; şukela.. herkese de tavsiye olunur..
    sene 1968 haiti.. bir tabutun etrafında insanlar, önce onu temizleyip sonra da gömüyorlar. ama tabutun içinde ağlayan bir adam var.. böyle güzel bir sahneyle açılıyor film. konusu kısaca şöyle; dennis adlı bir bilimadamı, ölüleri dirilttiğine inanılan bir toz için haitiye gider. aslında bu toz insanların bilinçleri yerli yerindeyken, bedenlerini uyuşturan bir maddedir. filmde bahsediyor mu hatırlamıyorum ama bir yerde bunun tetrodotoxin olduğunu okumuştum.. neyse efendim lafı uzatmanın anlamı yok. benim söyleyeceğim, korku filmlerinden hoşlananların kaçırmaması gereken bir film olduğudur..
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap