• teroriden ziyade fiili gerçek olma ihtimali olandır esasen. ben olaylara farklı açılardan bakan bir salağım. dolayısıyla bir problemden en çok kim menfaat sağlıyorsa problemi o çıkarmıştır düsturunu kendime bir ışık, bir yol gösterici olarak benimsemişimdir.

    1 nolu teori: netflix denen yeni nesil internet televizyonu tarafından yayılmış olacağını tahmin ediyorum. virüs yayılacak, insanlar 1 ay boyunca kola, cips, makarna alıp evde pinekleyecek. sıkıntıdan film izleyecek.. bu durumda kazanan kim? tahmin ettiniz sanırım.

    2 nolu teori: abd denen emperyal güç odağı halihazırda çin ile ticaret savaşında. fakat yaptığı her hamlede çin büyük zararlar görse de kendisi de azımsanamayacak kadar zarar görmektedir. çin'e kimse gitmesin, çin ile alışverişi durdurun, çin'den kimse başka ülkelere gitmesin, ve çin üretim yapmasın. bunları nasıl yapabilirdi ki başka türlü? bakın 1 taşla 5-6 tane kuş indi.

    ayrıca avrupaya aba altından sopa gösterildi, iran'ın meclisine kadar girildi, rusya ekonomik olarak çökertildi. şu durumda tekrar soralım bu virüsün kazananı kim?

    abd menşeili netflix mi? büyük resme bakarsak abd mi?

    not: 2 ay büyük resim kursu aldım.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap