3 entry daha
  • şu an yayınlanan bir demet tiyatro'dan önce atv'ye yapılması düşünülen ve fakat daha görücüye bile çıkamadan rafa kaldırılmasıyla, şu an bir demet tiyatro'nun atv'de yayınlanmasını borçlu olduğu dizi.

    bu olayın detaylı hikayesi de şudur:

    bkm'nin atv ile yeni bir dizi için anlaşmasıyla, başrollerini yine yılmaz erdoğan ve demet akbağ'ın oynadığı tatlım tatlım adlı dizinin ilk bölümünün tüm çekimi yapılır, montajlanır.

    ve tamamlanmış bölümü oturup izlediklerinde başta yılmaz erdoğan olmak üzere hiç kimse ortaya çıkan işten yani diziden memnun olmaz ve böylece tatlım tatlım dizisi ekrana çıkmaz ama rafa çıkar.

    işte ancak bunun üzerine, bir demet tiyatro'nun tekrar hazırlanmasına karar verirler.

    konunun başlıkla ilgili kısmı bu kadar...

    ancak, meraklısına başlıkla ilgili olmayan kalan kısmı da şöyle...

    efendim, bir demet tiyatro'nun ilk bölümlerinin çekimleri yapılır. montaj tamamlanır ve yayınlanmak üzere kaset kanala gönderilir.

    ancak bu kez de atv yönetimi bir demet tiyatro'nun ilk bölümünü beğenmez. ortaya çıkan işin komik olmadığını söyler. ve bu şekilde yayınlanamaz diyerek kaseti bkm'ye iade eder.

    bunu duyan yılmaz erdoğan bir celallenir bir celallenir ki sormayın. (tahmin ediyorum mükremin abi edasıyla) "ne demek komik olmamış, ben yılmaz erdoğan'ım. boş kaset göndersem bile yayınlayacaklar." diye karşı atakta bulunarak kanala tepkisini koymuş..

    ve sonra da oturup (lütfiye'nin gördüğü) bir rüya sahnesi yazıp ekleyerek kanala kaseti bu şekilde göndermiş...

    rüya sahnesini hatırlarsanız, başka kanallardan teklif almış olmaktan, çekip gitmekten, zamanın artık bunu gerektirdiğinden falan bahsediyordu... işte bu sahneler atv yönetiminin davranışına karşılık, daha sonradan yılmaz erdoğan'ın kendi işini kullanarak eklediği ve sanki aba altından sopa göstermesi gibi bişi olmuş...

    bundan sonrası için du bakali nolcek....
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap