• son güncel edit : başlık başa.. başlığı açan yazarın entrysi ve ettiği küfürler şu şekilde.. günler sonra moderasyon bir cezai yaptırım uyguladı ve yazarı çaylak yapıp 2 ay boyunca lanetledi.. tabi başlığı ve entry'si de uçuruldu..

    senin de bir entry'nde yazdığın gibi sevgili yazar..

    #103346585

    en üst edit: eveeet.. ve kendisi beklediğim hareketi yaptı ve özel mesajla ana avrat din kitap düz gitti şahsıma.. mesajları tek tek sade sade güzelce de atmış özelden.. gayet net tertemiz ve yaratıcı küfürler etmiş.. ellerine sağlık valla.. öncelikle anan babandan aldığın terbiyeyi göstermiş oldun.. ellerinden öperim onların ama çocukları mahkemelerde sürünürken pek yazık olacak onlara da.. yarın sabah avukatım aracılığıyla suç duyurusunda bulunuyorum bu şahsiyetle ilgili... özelden yazan dava aç diyen arkadaşlara ya internet ortamında olur böyle şeyler insan kızıp kötü laf edebilir dedim hoş gördüm.. ama bu bardağı taşıran damla oldu.. o yedi ceddime soktuğun uzvunu bakalım mahkemelerde ne yapacaksın aslan parçası.. delikanlılığını göreceğiz bakalım adliye koridorlarında.. geçmiş olsun şimdiden...

    üst edit : bu ergen bahse konu entry'sini silerek kurtulacağını sandı ama buyrun silinen entry'nin caps'i.. desteği için 98523 nickli yazara teşekkürlerimi sunarım..

    zorunlu edit 1 : entry'sini editleyip bana küfür eden ezik yememiş ki benim alıntıladığım entry'sini hemen uçurmuş.. yazdığı ve az önce uçurduğu entrysi aynen şu şekildeydi ..
    (bkz: ağzına sokayım)

    zorunlu edit 2 : allahım ya.. ergen herif sıçtı toparlamaya çalışıyor bir de :) bizi de mecburen editlemek zorunda bırakıyor... neymiş hükümet de salıvermeyi savunuyormuş da ona da bunları söyleyecekmişiz.. lan olm ben sadece senin entry'ni alıntıladım.. yazdığım bir şey yok.. klavyen kadar delikanlı olsaydın biraz silmezdin entry'ni.. ikinci olarak da hükümete muhalif siyasiler de var o zaman salıverme politikasına karşı.. sen burada yağdırdığın küfürleri muhalif siyasilere karşı bir başlık açıp orada yağdırsana bakalım o kadar delikanlıysan..
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap