1 entry daha
  • ya da hepsi salınmalı derken ? sen ciddi misin ? suç işleyen insanın yeri orasıdır. cezası bitene kadar da orada kalmak zorunda. suçsuz yere yatanlara lafım yok.

    edit: bu mahlukat kudurup, cinnet geçiriyor galiba. çoluk çocuğa internet verirlerse olacağı bu işte. neymiş ben nerden bilecekmişim. emin ol senden daha iyi biliyorum. ama yaşın ve özellikle ıq seviyen bunu idrak edemez. ceza işleyen herkes bedelini ödeyecek. ödedi diye de ahkam kesemez.

    edit2: önce küfür etmeden konuşmayı öğren çocuğum. her yazdığına eleştiri yapana küfür etmişsin. bu gidişle senin yerinde orası olur. üzgünüm senin adına.

    zorunlu edit: bu arkadaşın dediklerine bakmayın gerçekten ne kadar şerefsiz olduğu apaçık ortada. asıl yazdıklarını silip, tamamen 0 dan editlemiş her şeyi. çünkü 2 gram beyni olduğu için ne yazdığını kendi algılayamadı,şimdi tepkiler gelince hemen götü kurtarmaya çalışıyor. hatta eski entrylerini bile kaldırıyor. bu tip insanların çevresindekilere bir şey olduğunda hemen yaygara çıkarırlar. sırf yakınlarını kurtarmak için. asla ama asla asıl amacı oradakiler değildir. yakını kurtulsun yeter.
126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap