1 entry daha
  • '' korono virus sadece %3 öldürüyor ehehehe, hasta olmaktan korkmayın! ''

    yalandan ziyade köküne kadar cahillik kokan bir söylemdir bu mesela. çünkü bunu söyleyen cahiller, twitter'da bir resim görüyorlar, ''heee, en çok yaşlıları öldürüyor, ben raaaatım o zaman!'' diye gevşiyorlar. virüsten kurtulduğu zaman gerçek anlamda iyileştiğini zanneden cahillerdir bunlar.

    iyileşene kadar hangi organları zarar görmüş, gelecekte başına bu zararlar ne tür dertler açacak bilmezler. bilmedikler için zaten gidip millete artistlik taslarlar. insanları, hastalanmaktan korkmakla suçlarlar. evet evet, yanlış duymadınız! hastalanmaktan endişelenmek an itibari ile bir korkaklık göstergesi haline geldi. daha 25 yaşını geçmemiş oğlan çocukları bunun kararını verdi! ahahaha!

    bakın buradan açık açık söylüyorum. hastalanmak kormuyorsanız, gidir metrobüs direklerini yalayın, gidin esenler otogarının tuvaletinin zeminini yalayın, o hastalığı kaptığınızdan emin olun iyice. belki o zaman o minik yüzdelik birim, ekrandan göründüğü kadar minik olmayabilir anlarsınız.

    hayatında bir kere bile kendi elleriyle cenaze kaldırmamış site çocukları, internette bu konuşu taşşak malzemesi haline getiriyor tabi ki.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap