1 entry daha
  • türkiye'nin italya'dan beter olmasını ellerini ovuşturarak bekleyen aşırı muhaliflerin doluşacağı başlık.

    bitmedi uçan kuştan bile nemalanma çabalarınız.

    aşırı yeşillenme editi: öncelikle yoğun ilginize teşekkür ederim. mesajlarınızda yeri geldi aktroll oldum yeri geldi kansız oldum yeri geldi beyinsiz oldum. tek tek cevap vermeye çalışıyorum ama bir de toplu yazayım dedim.

    okuduğunu anlamayan arkadaşlar. biraz fikir edinmek için eski entrylerime bakarak benim de muhalif olduğumu görebilirsiniz. ama bu mesaj atanlar gibi muhalif değilim. muhalifliğim sadece hükümete karşı kendi halkıma karşı değil. muhalif olabilmek için olmayan şeyleri olmuş gibi yazıp halkımı galeyana getirmiyorum, paniğe sürükleyecek şeyler yazmıyorum. benim derdim sırf muhalif olmak için hükümeti kötülemek için devlöt bize bahmiyir mahvolduk perişan olduk tarzı aslı astarı olmayan şeyler yazan başlık sahibi gibi oluşumlarla. etrafımdaki hemen hemen herkes gerekli tedbirleri almış durumda. istanbulda yaşıyorum ve bulunduğum mahallede sokakta insan yok.
    başlık sahibi gibi yazıp insanları paniğe sürüklemeye gerek yok. bu ve bunun gibi yazarlar/insanlar virüsten daha tehlikeli emin olur. muhaliflik kendi insanını galeyana getirme hainliğini içeren bir durum olmamalı.
    sağlıcakla kalın.
624 entry daha
hesabın var mı? giriş yap