6 entry daha
  • tüm belirtiler bende var diyerek hastaneye başvurulduğunda cevabı alınabilecek sorudur.

    götüm görüm rakam açıklamakla, janjanlı odalarda süslü cümleler kullanmakla kriz yönetilmez. iş güç etiket, iş güç koltuk sevdası. saklayın gerçekleri, doğru konuşana çamur atın, siz söyleyince öyle oluyor çünkü.

    bazı gerizekalı yazar ve vatandaşlarda gerçek yerine duymak istedikleri şeyler söyleniyor diye şakşakçılık yapıyorlar. bu tarz insanlar ya kriz yönetimi ne demek bilmiyorlar, veyahut gerçekten zeka ile ilgili bir problemleri var.

    ülke sansürden yalan dolandan geçilmiyor, bu andavallar sağlık bakanı cumhurbaşkanı olsun, 1 maaş ikramiye alsın goygoyundalar.

    sansür olduğunu düşünme sebebim, herkesin dört gözle beklediği bir toplantı sonucu yeni vakalar oldu denmesi fakat vaka sayısının test sonucu bekliyoruz diye geçiştirilmesidir. açıklama için çıkan koskoca bakanın şu saat itibari ile vaka sayımız x, y demesi çok zor olmasa gerek.

    elalemin hükümeti bizim sağlık bakanlığından daha fazla vakayı bizim ülkeyi kaynak göstererek tespit etti, neyin sayısında neyin kafasındalar merak ediyorum. imkanı var mı böyle bir şeyin, onlarca vaka senin ülkenden ayrılan uçaklardan çıkacak ve sen onlar aktarma diyeceksin, ülkende sadece 47 vaka olacak.

    toplam yapılan test sayısı taş çatlasa 5-6 bin. bu benim resmî açıklamalardan anladığım tahminim.

    kendi dinini yaşamak için elin arabanın çölüne gidecek, gelip okuyan öğrenciyi yurdundan edecek, sonrada iş güç için avrupa’ya giden adama laf edecek.

    ikiyüzlü, vatan haini cahil sürüsü.

    he gülüm çok iyi yönetiliyor.

    edit: muhtemelen umrecilere laf etmem yüzünden alınan über müslüman ve iktidar destekçileri olmuş, yanlış anlaşılmaya karşın düzeltme.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap