1 entry daha
  • şarkılarının çoğunu ezbere bilen (eskiden olsa tamamını derdim) bir bünyenin sevgisindeki safiyeti bulandıran kitap. kesin yaşar gaga'nın aklına gelmiştir bu proje. şarkıları dinlerken albüm kartonetinden okumanın hazzını vereceğini sanmam. yine de arşiv olması bakımından önemli bir çalışma ama arşiv olma amacını taşısa sezen ne kadar şarkıya imza atmışsa hepsinin bu kitapta yer alması gerekirdi tabi.

    edit: hakkında bi tona tıp tutup da sonra bir de uzunca bir süre sonra ilk kez görüştüğüm bir arkadaşıma özel bir yemekte de anlatılıp üzerine bu kitap bir doğum günü hediyesi olarak bana sunulunca böyle de enteresan bir anısı olmuştur benim için. kitap şu an ellerimde, sezen'in sözleri olması yanı sıra ayrıcalıklı bir dosttan doğumgünü hediyesi olarak verilmesi açısından apayrı bir anlam kazandı birden bire. elimdeki kitabı:kahkaha benden yana bitireyim, ilk bunu okuyacağım sanırım.

    edit2: kitabı okudum, eksikliği müziğinin olmayışındanmış, öyle diyor ön sözünde... ama okurken beynimde tüm şarkıların sözleri ve müzikleri senfoni şeklinde peşpeşe eksiksiz sıralandı. albüm kartonetlerinden okuyamadığım şarkılar (88 öncesi) özellikle başka bir anlam kazandı. başkalarına verdiği şarkılar yine sezen sesiyle yankılandı yüreğimde, ister istemez tutuldum kaldım. içimdeki sezen ateşi hala kormuş demek ki, yandım.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap