54 entry daha
  • aklımı toplayıp uzun süre bişeye dikkatimi veremediğimden, uzun süredir takip ettiğim bir dizi film de yok. o yüzden her bölümde farklı bir konusu olan dizilere rastladıkça bakarım. cnbc e'de yayınlanan ghost whisperer bu dizilerden biri.

    dizide melinda adında bi baş kahramanımız var. ölülerle konuşabiliyor. dünyada işleri yarım kalmış meftalar melinda'yı bulup yarım kalan işlerini onun yardımıyla hallediyorlar. ola ki işleri hallolmadı, öte tarafa geçemiyorlar bir türlü.

    her bölümde farklı bir meftamız, melinda bacımızı rahatsız ediyor böyle. epey bir bölümünü izlediğimi düşünüyorum. bugün , dizi başlamadan evvel sigaramı alıp, koridorumda volta atarken ve evet yine canım acaip sıkkınken, melinda'yı kimler rahatsız etsin isterdim diye düşünürken buldum kendimi.

    mesela ırak'a barış götürmeye gidip de kellelerini veren askerler gelirmiş, götür hele bizi bush emmiye derlermiş. melinda bacım işine çok saygı gösteren etfayeci kocası jim'le huzuru için bu işin de üstesinden gelmeye çalışırmış. dayanırmış beyaz saray'ın kapısına. "prezidantt bush, beni dinlemek zorundasınız, ırak'ta telef olan bi sürü asker yanımda , sizinle yarım kalmış hesapları varmış, bir halletseniz de ben de kasabama dönsem, jim'imin kollarına atılsam gönül ferahlığıylannn" dese...

    bir de böyle bir bölüm yapsalar ya ne güzel olur
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap