4 entry daha
  • leonardo dicaprio'nun ba$ari serisini bu kez icine bir de gayet inandirici bir afrikaans soslu aksan katarak surdurdugu, editoru daha duzgun olsa yandan yemi$ senaryosundan daha fazla randiman alinabilecek film. biraz uzun, bir hayli mesaj verici, hatta mesaji kafaya kakici, dunyada bir tek zavalli zenci balikcinin iyi adam oldugu bir film de ayni zamanda.

    film, leonardo dicaprio'ya bu yilki ikinci altin kure` : the departed` ve screen actors' guild odulu adayliklarinin yanisira buyuk olasilikla en iyi oyuncu turunde oscar adayligi getirdigi gibi, djimoun hounsou'ya da yardimci oyuncu adayliklari ve bir de golden globe getirmi$tir. ba$ka da bir odul alamaz gibi duruyor dogrusu. jennifer connelly'ye gelince, i$in dogrusu hanim kizimiz "bakin, bakin; ben rol kesiyorum," demekten konuya tam oturamami$ hissi uyandirdi bende; hatta yani o kadar rol kesmeye merakli ki merakli, kendince iyiniyetli kadin gazeteci rolunu jennifer connelly degil billy connolly oynasa daha duzgun bile olabilirmi$ neredeyse...

    aslina bakilirsa, filmin 3/4'u gibi bir noktada danny archer (dicaprio) karakterinin sozleri tum filmi ve maalesef -kotu ama dogru- afrika kitasinin genel durumunu cok guzel ozetliyor bence. ne mi diyor archer: "boo-hoo, right?".
188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap