5 entry daha
  • salgının yıprattığı toplumda asayişi bitirecek olan düzenlemedir. ülke hastalıkla uğraşırken bir takım kişiler de kendi gündemlerini araya sokuşturmaya çalışıyor.

    siyasi suçluları çıkarmalarına itirazım yok, ama "aym itiraz eder" gibi bir bahaneyle cinsel saldırı suçlularını serbest bırakan bedelini sandıkta öder.

    kimler çıkacak böyle bir afla?

    düğünde gördüğü beş yaşında kıza gözü kalan sapık mı? :

    (bkz: https://www.google.com/…n-dakika-aciklamasi-2611990)

    küçükçekmece'de inşaatta beş yaşında çocuğa tecavüz eden pakistanlı mı?

    (bkz: 23 nisan 2019 k.çekmece'de çocuğa tecavüz iddiası)

    yoksa gencecik üniversite öğrencisini şehrin göbeğinde duvardan atıp belini kıran, sonra tecavüz ederek ömür boyu sakat bırakan moğol hayvanı mı?

    (bkz: erasmus öğrencisi kıza tecavüz eden moğolistanlı)

    bir takım kişilerin bu dönemde bulanık suda balık avlayarak, tarikat yurtlarındaki pedofili olayları yüzünden hüküm giyen üç beş kişiyi kurtarmak için bu toplumun asayişini bozması kabul edilemez:

    (bkz: karaman'da 45 erkek öğrenciye tecavüz)

    gencecik serpil öğretmeni sokaktan kaçırıp, vahşice tecavüz edip öldüren kişilerin "rahşan affı" sonrası hapisten çıkması kamu vicdanına yetmedi mi?

    (bkz: https://www.google.com/…katili-yine-sahnede-4693520)

    bizler artık hava karardıktan sonra evimize giderken arkamızı kollayarak, kaldırımın kenarında yürürken yanaşacak arabalardan kaçarak yaşamak istemiyoruz. bu ülke bir defa da olsun masumlarını korusun, suçluları değil!

    #affahayır

    ayrıca (bkz: #103829795)

    edit: çalışmayan linkler yenilendi.
273 entry daha
hesabın var mı? giriş yap