5 entry daha
  • sustain power trio ile çaldığı funky blues coverlarla bizleri uçurmuşluğu vardır. jazzstop ta dinlerken "helal be, yürü be!" nidaları ile arkadaşlarla zevkten sırıtarak biraları tokuşturmuşluğumuz vardır. lakin albümünü dinleyince "bizim dinlediğimiz adam değil hacı bu ya" demişliğimiz de vardır....
    kötü bir albüm mü? yo değil. düzgün kotarılmış bir türkçe rock albümü işte.....melodik, armonik yapılsıyla, sözleriyle..hepsi o. dinleyici kitlesi de hazır zaten. bu adam daha fazla şeyler vaadiyodu bize ya! duruşuyla, vokaliyle, çalışıyla...ya da olay aslında buymuş da bizim öyle hissedesimiz gelmişmiş belki de zamanında. fanki manki bişeyler yapar dediydik( rahmetli yavuz çetin pek güzel yapardı o işi- rock içinde aksak ritmler filan).
    bu yetenekli adam, yurdumun renkli gibi görünen ama bana göre "kısır ötesi" rock piyasasında biraz para yapmak, azıcık sağda solda tanınmak için yaptı bu işi bence. kanaatim böyle. böyle olsun isterim daha doğrusu. bu adamın yaptığı albüm feridun düzağaç ın müziğinden daha az sıkıcı olmalı ya!
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap