7 entry daha
  • memoji
    ios 13.4 ile gelen yeniliklerden ilki memojiler kısmında. apple, ios 13.4 ile kalpli gülen yüz, birbirine dayanmış eller ve eğlenen yüz olmak üzere 9 yeni memoji daha iphone'lara ekledi.

    dosyalar
    dosyalar uygulamasına icloud drive klasörünü paylaşma özelliği geldi. bu sayede icloud’daki klasörler kullanıcılarla kolayca paylaşılabiliyor.

    mail uygulaması
    elon musk'ın dahi eski halinden farklı olduğu konusunda eleştirdiği iphone mail uygulaması, geri bildirimler de dikkate alınarak yenilendi. silme, taşıma veya yanıtlama gibi denetimler artık daha kullanışlı hale getirildi.

    app store
    ios 13.4'ün en büyük yeniliklerinden biri de evrensel satın alma desteği oldu. bu destek sayesinde katılımcı bir uygulama, bir kez satın alındığında diğer tüm apple cihazlar arasında kullanılabilir oluyor. yani uygulama destekliyorsa, o uygulamayı ipad için veya macbook için tekrar satın almaya gerek kalmıyor.

    carplay
    apple'ın carplay servisi, artık daha yetenekli. zira yeni carplay apı sayesinde iphone'lar ile otomobillerin kapısını açmak mümkün hale geliyor. iphone'lardaki nfc çipi sayesinde bazı otomobiller, anahtara gerek kalmadan sahibine kapılarını açıyor.
    carplay'in kontrol paneli de ios 13.4'te yenilendi. kontrol paneli üçüncü parti navigasyon uygulamalarını da desteklemeye başladı. ayrıca, gelen arama bilgileri de ios 13.4 ile birlikte carplay'in kontrol panelinde görünüyor.

    klavye
    arapça için tahmini yazma desteği eklendi.

    arttırılmış gerçeklik
    ar göz at, usdz dosyalarında ses çalınmasını destekler.

    ios 13.4 güncellemesi alan modeller

    iphone 11
    iphone 11 pro
    iphone 11 pro max
    iphone xs
    iphone xs max
    iphone xr
    iphone x
    iphone 8
    iphone 8 plus
    iphone 7
    iphone 7 plus
    iphone 6s
    iphone 6s plus
    iphone se
    ipod touch (7. nesil)
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap