• ilçelerde kurulan ve 65 yaş üstü yardıma muhtaç vatandaşlarınıza hizmet eden vefa grupları oluşturuldu. işte bu gruplarda şimdilik gönüllü olmak kaydıyla öğretmenler görevlendirilmeye başlanacak. ilerleyen günlerde zorunlu hale döner mi bilmiyorum. şöyle bir mesaj var okul idarelerine gönderilen;

    değerli yöneticilerimiz,
    65 yaş ve üzeri ; yalnız,yardıma muhtaç ve sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşlarımıza eğitimciler olarak destek olmak amacıyla ilçe milli eğitim müdürümüz tarafından da mesajlar gönderilmiş olup hangi okul çevresinde hangi adreslerin olduğu bilgisi de bugün simmis üzerinden kurumlara gönderilmiştir.
    bu konuda okul müdürü,müdür yardımcısı, memur, hizmetli ve gönüllü öğretmenlerimizden de yararlanarak bu adresler ziyaret edilecektir.
    eğer vatandaşımız yalnız ve yardıma muhtaç olarak yaşıyor ise ilaç,ekmek vb. ihtiyaçlarının karşılanması için imkanlar ölçüsünde yardımcı olunacaktır.
    yardım ve ziyaretlerde mahalle muhtarı ile de iletişim kurulabilecektir.
    bu konuda ilçe vefa grubu tarafından oluşturulan ziyaret formları doldurulacaktır.(formlar simmis üzerinden sizlere ulaştırılacaktır.)
    yaşlılarımızın duasını almak ve yaşlılarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirme duygusunu yaşattığınız için hepinize şimdiden teşekkür ederiz.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap