4 entry daha
  • 16 yaşında bir lise öğrencisiydim. ikinci nesil yazar olduğumu bilmeden başladım sözlüğe. şimdiki dertlerimden çok daha farklı dertlerim vardı o zaman.. beni mutlu eden şeyler de farklı şimdi. hiç bişey eskisi olmuo bunu örendim . ama sözlükte eski entryleriniz ilk yazdıığınız gibi hep. bi gece önceden dışarda unuttuğunuz kurumuş bi kek kadar kararlılar.işte buna canım sıkılıyo. insanın şuuru aklı yerine gelmeden girdiği entryler bazen sizi tehdit eden küçük ekmek kırıntılarına dönüşüyo.
    mesela bundan on sene sonra ikidir kullandığım yok kurumuş kek yok minik ekmek kırıntısı imgelerine artan bir şaşkınlıkla uyuz olucam.
    ikinci nesil olmak suserlar.
    bi seçim diil . bi kader meselesi.
    benim için bir milattır. çocukluğumu kendimi alıştıra alıştıra geriye bıraktığım bi dönemin yazılı belgesidir.
    evet toydum. masumdum. pudraya muhtaç bir bebek poposuydum.
    pudraya muhtaç bir bebek poposu mu?
    allah beni kahretsin.
    neymiş ikinci nesilmiş. ulan birinci olamadıktan sonra bana ne ikinciden üçüncüden.ağzıma sıçıyım . yazmaz olaydım.
    entry giriim dedim ızdırap oldu.ikinciler de yenidir bazen. (bkz: ikinci yeni)
    yerim o bkzni

    11 yıl sonra gelen edit:
    23 yaşımda girmişim bu entry'i şuan 33 yaşımdayım. buralar çok değişti . ne bi badim var ne bi arkadamışımı takip ediyorum.
    11 yıl içinde hayatımda da böyle oldu diyebilirim. sözlük gibi etrafım da, yaşadığım yer de değişerek, kalabalıklaşarak beni küçük hissettirmeye başladı. kaçıncı nesilde acaba şuan sözlük hiç bi fikrim yok. bişey öğrenmek istersem yine fırlatıcı roket olarak ilk burayı kullanıyorum ama sanki ölmüş akraba evi ziyareti gibi bi yer artık. geriye dönüp baktığımda girdiğimi hiiiç hatırlamadığım entrler var. şu an hatırlamadığım, tanımadığım insanlara laflar etmişim. gece yarılarında falana filana meyletmişim. 10 sene sonra yukardaki gibi yine sözlüğün sabitliğine şaşırıyorum. bi on sene sonra buraya gelip yazıcak mıyım. acaba? yazmam da söylerim herhalde otomatik yazar?
    yukardaki ufaklık ne kadar tatlı. neşesi yerinde. başına çoğu zaman iyi şeyler gelicek. ama çoğun azı da böyle azı dişi gibi gömülü çenesinde.
    hadi görüşürüz 44 ün arifesinde.
    hiç de sevmem arife filan öyle lafları.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap