9 entry daha
  • evden çıkmadan yaşadığımız şu günlerde kilomu takip etmek için en çok ihtiyaç duyduğum şey bir tartı oldu. her şeyi stoklarken tartıya ihtiyaç duyacağım aklıma gelmemişti. biraz araştırmanın sonucu xiaomi nin iyi bir seçin olacağına karar verdim. bununla ilgili olarak da herkesin sıkıntısı aynı 2 diye satılan ürünlerin 1 çıkması. güvenilir bir satıcı bulurum umarım.

    edit: tam bir yılan hikayesine dönen serüvenim 1 ay da 3. kez satın alınan tartımın gelmesi ile son buldu.
    önce gittigidiyordan satın aldım. satıcı yanlış ürün yolladı ya da bilinçli olarak bir alt modeli yollayıp yedirmeye çalıştı. geri iade ettim, sorgusuz sualsız aldılar.
    ikinci olarak trendyoldan 7 nisanda sipariş verdim .15 nisanda teslim edilecekti sözde. 21 nisanda hala kargoya bile verilmeyince tedarik sorunu yaşıyorlarmış zorla iptal ettirdim. bir de trendyol bekleyin gelir istemiyorsanız kargoyu almazsanız iade olur diye saçma bir açıklamada bulundu . uzun çabalar sonucu iptal ettirmeyi başardım. trendyolda bu ürünün bulunduğu tüm satıcılardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

    3. olarak soran birkaç kişininde satın aldığı ve sorunsuz teslim eden n11 den sipariş verdim. kısa sürede 3 ya da 4 günde teslim edildi. hatta kargonun geldiği gün sokağa çıkma yasağı vardı.

    üründen memnunum ciddi uğraştım.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap