2 entry daha
  • - dört gündür evden çıkmıyoruz. yaşlılarımızı da izole ettik. kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde, bahçeli bir evdeler şu an. evlerinde kalmaları riskliydi, bizlerde de çok kalamadılar, sıkıldılar ev hapsinde. görüntülü görüştük, insanın içi bir tuhaf oluyor.

    - çocuk halinden memnun. zira kreşe gitmektense ev cennet onun için. yavrum hala uyumadan her gece tatilin kaç gün kaldığını soruyor.

    - ben evi seven, evde zaman geçirmekten sıkılmayan bir insanım aslında ama evde zaman istediğim gibi geçmiyor. malum çocuk sürekli aktivite, oyun, ilgi istiyor. o uyuyana kadar dinlenmek yok.

    - eşim temizliğe verdi kendini. sürekli bir şeyleri, bir yerleri temizleyip düzenliyor. ara ara işiyle ilgili gelen maillere falan bakıyor. fakat bu süreçte inanılmaz sürelerde telefonla konuşuyor. yakın arkadaşlarıyla sürekli irtibat halinde.

    - evde erzak ile ilgili sıkıntı yok şu an. çok tüketen insanlar değiliz. olanlar bir süre idare eder. en kötü online siparişle işimizi görürüz diye düşünüyoruz. bu süreçte bizi en çok zorlayacak durum sanırım oğlumuzun sütü olacak. günlük cam şişe sütü içiyor, kutu pastörize sütleri ağzına sokmuyor kerata. kutuyu görmediği halde bardakla vermemize rağmen tadını hemen fark ediyor. üç günde bir süt için çıkarız sanırım. bir de çıkmışken yaşlılarımızın ihtiyaclarını tedarik edip götürürüz diye düşünüyorum. eşim ekmeği de evde yapmaya başladı. gerçekten çok güzel oldu ekmekler. şu belalar gittiğinde bile ekmeği sanırım evde yapmaya devam edeceğiz sanırım.

    - çok muhabbet olmuyor. sanırım akşama kadar ayrı olup akşam görüştüğünüzde konuşacak daha çok konu oluyor. sıkıcı bir durum.

    şimdilik böyle...
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap