• ben gerçekten anlamıyorum, koca karı sikildikten sonra kapıyı kitlemekneye yarayacak bilmiyorum ama iş işten geçiyor. şuan üzülerek baktığımız italya ile aynı günde ölen insan sayısını oranlayınca iki katı fazla kaybımız var amk.
    ulan sıçayım ekonomik krizine. ne olacaksa olsun, bu millet yıllardır aç yaşıyor zaten.
    ilan et 15 gün sokağa çıkma yasağı. çok zorlanırsan çök zenginin tepesine, ver fakire be! hala kanal istanbul ihalesi yapmak nasıl bir akıl.
    bu boktan zamanlarda hükümeti eleştirmeyelim, hadi birlik olalım evden çıkmayalım diyoruz ama birileri duruyor duruyor kendi ohalinizi ilan edin ediyor dalga geçer gibi!
    çıkıyorlar altın aranması iptal edilen yerlere yeni maden ocağı izni veriyorlar.
    insanlar canıyla boğuşurken bir tane maskeye eldivene muhtaç sağlık çalışanları varken 130 milyarlık kanal istanbul ihaleye çıkarılıyor acele acele
    afrika’ya bilmeme kaç milyar dolar yardım gecenin bi yarısı tbmm den geçirilmeye çalışıyor
    uyuşturucu baronlarına af çıkarılıp
    konut kredileri bilmem ne faizleri düşürülüyor.
    abi dalga mı geçiyorsunuz. nedir derdiniz ? ne bekliyorsunuz sokağa çıkma yasağı için?
    tutturmuşlar fetöcüler sokağa çıkma yasağı için ülkeyi karıştırıyor diye bir muhabbet. neredeki fetöcü var anasının amına koyayım, bu kadar da değil ya! 45 ülke sokağa çıkma yasağı ilan etmiş. oralarada mı fetöcüler bulaştı?

    neyi bekliyorsunuz yeter arkadaş. insanları her gün ölüme gönderiyorsunuz cuma’ya kadar vaka sayısı ve ölün sayısı kim bilir kaç olacak.
    lanet olsun iktidar hırsından bu güne kadar insanlara yaptıklarınıza eyvallah da, can söz konusu be can! hem de salgın var, kim bilir kaç bin insanın canını söz konusu kendinize gelin artık yeter...
hesabın var mı? giriş yap