113 entry daha
  • aklı başında her erkekte olması gereken doğal korkudur. meriçler üzerlerine alınmasınlar çünkü erkekte dedim.

    nedense bir erkeğin kadınlar konusunda seçici olması geri kafalılık olarak lanse edilirken bir kadının seçici olması, modern çağın gereği olarak algılanıyor. erkeğin hiç kriteri olmasın, evleneceği kadının geçmişini, kim olduğunu sorgulamasın, kadının hatalarına göz yumsun hatta ne olursa olsun onu kabullensin istiyor bazı kadınlar. erkek ömür boyu atm olarak görevini sürdürmüş. ne saygı görmüş ne de mutlu olmuş, bunların umrunda mı?

    30'una kadar her boku yemiş, partilerde önüne gelenle tanışıp yatmış, grup seksler, çocuk aldırmalar bilmem neler yaşamış bir kadının size iyi bir eş, cocuğunuza iyi bir anne olabileceğini düşünüyorsanız hakikaten çok safsınız demektir ve bu saflığınızın bedelini gelecekte hem maddi hem de manevi olarak sancılı bir şekilde çekersiniz.

    e ama erkekler önüne gelen herkesle yatarken problem yok da kadınlar sevişirken mi problem?

    birincisi, çok zengin ya da ünlü olmadığı sürece bir erkekte her önüne gelenle yatma potansiyeli yoktur. " ben her istediğimle her an yatabilirim" diyen erkek %99 yalan söylüyordur. bir erkeğin bir kadınla birlikte olabilmesi ciddi bir yetkinlik ve maskülen kazanım gerektirir. yani seks, erkek için bir nevi başarıdır. peki kadın öyle midir? çok yaşlı ya da çirkin değilse( gerçi onları da arzulayanlar az değil) her önüne gelen erkekle yatabilir. merhaba bile demesine gerek yoktur. öpücük atsa karşı taraf mesajı alır.

    yani demem o ki erkeğin dişiyi elde etmesi zorlu bir süreçtir ve erkeğin yetkinliğini gösterir. kadınınsa doğru erkeği seçmesi ve onunla birlikte olması başarıdır.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap