108 entry daha
  • maalesef, bulunduğum üniversitenin rektörüdür. (bkz: paü)

    okulda hakkında söylenenleri duymuştum. ilk yılım olduğu için bu adama kafa yormak yerine okula adapte olmaya yöneldim. neredeyse 2 yılı geride bıraktıktan sonra artık kafamı patlatabilirim gibi.

    yediği naneler bir değil iki değildir bu "beyefendinin". eşini sekreterliğe atamasını, derse girmeyen akademisyenlere hala para vermesini ve son olarak da tohum merkezi olayını hepimiz az çok biliyoruz. gelin biraz da az bilinen şeylere göz atalım.

    fen edebiyat fakültesi a ve b blokta kantin şikayetleri mevcuttu. kendisi bu durumu kantinleri sadece personellere hizmet verecek şekilde değiştirerek çözüme ulaştırdı. biz de sayesinde 5 ila 10 dakikamızı yürümekle geçirip çayımızı, kahvemizi yudumlayabildik, sağolsun. neyse ki şu an a-bloktaki tekrar açık halde. bir keresinde tuvaletlerdeki hijyen ve tuvalet kağıdı olmaması konusunu işitmiştim. çözüm ise: az da olsa var olan tuvalet kağıtları artık yok! teşekkürlerimizi tekrar borç biliriz. en uyuz olduğum şeylerden birisi de ne hikmetse fen-edebiyat fakültesinde eduroam'un hiçbir sınıfta düzgün çekmemesi. defalarca dile getirildiğini hatırlıyorum. umarım corona olaylarından sonra bu da düzelmiş olur. online yoklama sisteminden bahsetmiyorum bile..

    ayrıca kendisi üniversite hastanesinin borç batağında bulunmasından da sorumludur. bilmiyorum o paralar nereye gitti bilmiyoruz ancak hastanenin zarar verileri 2015'e göre 64 kat arttığı bildirilmiş.

    neticede kendisi okulda hatırı sayılır(!) pek çok işe imza atmıştır. bu emeklerin karşılıksız kalmaması gerek diye düşünüyorum.

    ha hiç mi iyi bir şey yapmamıştır? yapmıştır. sağolsun ki bütünleme/yaz okulu tercihlerini kaldırmıştır. artık ikisini de alabiliyoruz. umarım karşılığında daha çok şey kaybetmeyiz.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap