• bir çok başlıkta ve son olarak mehmet ceyhan konusunda görülen bir gerçek. bağnazlık bakımından bir ışid'liden farkları yok.

    bu tipler eğer afganistan veya ırak'ta doğmuş olsalar, muhtemelen ışid militanı olacaklardı. ortaçağ avrupasında doğsalardı, kudüs'te kediyi/köpeği bile kılaçtan geçiren haçlı askeri olacaklardı. 20. yüzyılın başında almanya'da doğsalardı, fanatik bir nazi olarak soykırımlara hem gönülden hem de fiilen destek vereceklerdi.

    ama şu an hem az çok kaybedecek bir şeyleri olduğundan hem de yeterince taşşaklı olamadıklarından en fazla sosyal medyada nefretlerini kusarak bağnazlıklarını ortaya koyuyorlar. bu tipler iktidara gelse faşizm, antidemokratik uygulamalar ve baskı konusunda bırak akp'yi , mussolini ile stalin ile yarışılar.

    herifler dün akşamdan beri mehmet ceyhan'ı linç ediyorlar. ellerinden gelse adamın diplomasını elinden alacaklar. adamlar bir de kendilerini öyle bir otorite olarak görüyorlar ki en güldüğüm entry "tanrıya inanan adam benim gözümde bilimadamı değildir" diye bir entry. ulan at siki bu özgüven nereden geliyor lan?

    özetle bu hastalıklı bağnaz zihniyet en az ışid kadar tehlikelidir. dediğim gibi bunların ışid militanlarından tek farkı kaybedecek bir şeylerinin olması ve bundan dolayı bazı şeyleri yapmaya götlerinin yememesi. yoksa bağnazlık aynı bağnazlık. ve bu bağnaz zihniyetin eline güç versen, hitler'i bile kıskandıracak şeyler yapmaktan çekinmezler.
hesabın var mı? giriş yap