• #uzaktaneğitimistemiyoruz ile varlığı artık gözler önüne serilen lobidir. defalarca dillendirilen ama varlığı, şimdiye kadar, bir türlü ispatlanamayan bu lobi, öğretmen lobisi ile karıştırılmamalıdır. bu hata, biz öğrenciler için pahalıya patlayabilir. hadi gelin bu lobiyi biraz daha yakından tanıyalım.

    kimdir bu lobinin üyeleri?

    efendim bu lobinin üyeleri, iş dersi öğretmeye gelince, dersi sadece dersi anlatmak gibi basit bir işe indirgeyip, koca disiplini, kendi riyakar ve samimiyetsiz eğitim anlayışları ile dejenere eden akademisyenlerdir.

    peki bu güruhun motivasyonu ne, dediğinizi duyar gibiyim,

    efendim ekşi'de, şu başlık (bkz: #uzaktaneğitimistemiyoruz) altında toplanan bu lobinin motivasyonu öğrenciye nefret kusmak, hakaret etmek için yer kovalamaktır. #uzaktaneğitimistemiyoruz adlı başlıkta, dertlerini sıkıntılarını kamuyla paylaşmak isteyen öğrencilerin, "dersleri yazın yapalım" gibi saf ve fedakarca isteklerini bile bağlamından koparıp, tamamen safsata örnekleri ile kötüleyip, öğrencilere hakaret eden lobi üyelerini gözlemlemek mümkün.

    efendiler, lobi daha yeni ayyuka çıktığı için, hala belli konulardaki duruşları muallak. şimdilik gücü tam ölçülemeyen bu lobi karşısında, dünyanın bütün öğrencileri birleşin!

    zamanı geldikçe bu başlık editlenecektir.
hesabın var mı? giriş yap