4 entry daha
  • asıl beni eleştiren sermaye düşmanı üstteki yazara inanmayın, bi kere hayır tüm patronlar sermayelerini arttırmak için iş yeri açmazlar bu bir, ikincisi evet sermaye arttırmak isteyen patronlarda olabilir ama tüm sermayeler yeni yatırımlar ile yeni istihdamlar yaratabilmek içindir. bunu yaparken tabiki de sermayesinin bir kısmıyla bunca insana hayat verebilecek başarılı bir düzen kurduğu için kendilerini araba, tekne alarak şımartmak isterler, ama bunu asıl amaç olarak görmek çok cahilce, saçmadır çünkü iş adamlarının çoğu hayatlarının çoğunu yatında keyif yaparak değil, şirketinde yada çalışma ortamında işinin başında geçirir. çünkü onca insana istihdam yaratan bir krallığa sahip olmak zaten onlar için en büyük keyiftir.

    bu ve bunun gibi işçi patron döngüsü gerekliğini anlayamayıp, patronu "olmasa da olur" yada "zaten kötü adamlar" olarak görmenize sebep olarak sizi hayattan soğutacak tiplere prim vermeyin. yoksa kendisi gibi hem patronlara sövüp hemde piyasada iş yok diye ağlar durursunuz.

    patron istemeyen yallah çine gitsin orda devlete çalışsın, burda yazı yazmasın. ama neden bu tipler ya kapitalizmin başkanti ingiltereye yada amerikaya kapağı atmak isterler, ben çine, kuzey koreye gitmek istiyorum diyeni henüz görmedik.

    ulan ne cahil adamlarsınız ulan, daha kendinizi tanımıyorsunuz be.
hesabın var mı? giriş yap