3821 entry daha
  • piyasanın dengeleneceği günü bekleyen kardeşlerimin hayali neydi? markaların bol bol sıfır araç getirip 2 el fırsatçılarına küsküyü vermesiydi. nisan gibi sıfır araç bolluğu yaşanacak insanlar 4 tekere doyacaktı. hatta batmasını istediğimiz müteahhit emlakçı galerici tayfasından biri elenmiş olacaktı. gerçekler böyle olmasa da beklenti buydu insanlarda. bir virüs çıktı bütün tedarik/üretim/lojistik/tüketim ağı sekteye uğradı. yenisi gelmeyen malı eskisi değer kaybeder mi siz iyi misiniz gençler?

    corona krizi sürüyorken değerlendirme yapmak sağlıklı değil. yollar hiç olmadığı kadar boş millete nakit lazım ucuza satacak falan bunlar boş iş. bu şartlarda insanlar daha az harcamaya ve elindekileri tutmaya çalışırken borçlarını da ötelemek için elinden geleni yapacak. bir şekilde paraya ihtiyacı olup da aracını ucuza satmak isteyen olursa bunu piyasadaki çakallar kapar zaten adamlar sıfır arabaları bile çekti bayilerden, siz cebinizdeki üç kuruşun hesabını yaparken adamların ölü yatırım yapabilecek kapasitesi olduğunu unutmayın.

    bir şekilde hayat normale döner insanlar çalışmaya yollar dolmaya devam eder ama bu fiyatlar zor düşer benden söylemesi.
31273 entry daha
hesabın var mı? giriş yap