149 entry daha
  • benim için berbat dönemlerdi.

    okuduğum okul gerçekten kötüydü, lise arkadaşlarım tam bir maldı. bir gün sınıfımıza fransızca öğretmeni gelmişti. aslında biz fransızca dersi almıyorduk ama ders hocamız rahatsızlanmıştı.

    hiçbir ilgiye aç olmayan sınıf arkadaşlarım, hocanın yanında türkçeden fransızcaya çevirdiği küfürlü kelimeleri söylüyorlardı. hoca anlamış ve tabii ki kızmıştı. ama lise arkadaşlarım sadece gülüyordu.

    bir kaç kez arkadaşlarım bahçeye çıkarken onlarla gitmeyi ve sohbetlerine katılmayı denedim. olmayacağını biliyor gibiydim ama bir gruba mensup olmak istiyordum. konuşulan şeyler sadece kadınlar ve bel altı konularıydı. rahatsız olmuştum, bir daha onlarla konuşmadım.

    oturarak ve susarak seneler geçirdim. arkadaşlarımdan bazıları kendileri gibi, yedi/yirmi dört bir kadın bedeni döllemeyi düşünmediğim için benim eşcinsel olduğuma karar verdiler. şöyle diyorlardı: " bu çocuk homo" "hahhaa. olabilir!"

    eninde sonunda mezun oldum. bana verilen damgalı özgürlük kağıdını alıp evimin yolunu tuttum, ve bir daha asla okuduğum liseye gitmedim.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap