12 entry daha
  • ailemden 1. dereceden birisi , direk koronalilarla calisiyor. rakamlarin gercegi yansitmadigini, cogu ölümün gizlendigini, yakinda biner biner toplu ölümlerin gerceklesecegini söylüyor.

    tanim: arkadan gelen seslerin tam bir malum parti zihniyeti oldugu video.

    --- spoiler ---

    mesajlara binaen ekleme: bilgiyi veren kisinin tahminini icermektedir. tahmin tekrar söylüyorum tahmin.... bu tahminini türk halkinin bana birsey olmaz, tavrinin etkili oldugunu belirtti. altini cizmemi istedigi kisim, ölenlerin sayisinin, bakanin acikladigi sayinin en az 3 kati oldugunu, belki bakan‘in bile haberi olamayabilecegi ve yahutta hükümet kanadinin bakan‘a baski yaptigi kanaatinde. her ülkede hasta ve ölen sayisi sehir sehir aciklanirken, bizim ülkede aciklanmayisi bunun en büyük kanitiymis. koah, zatürre vs diyip defnedilen bir sürü insan varmis.

    amacim kaos cikarmaya tesebbüs felan degil. haber alma özgürlügümüy malum havuz medyasindan dolayi gayet kisitli. hükümet ne derse o. bunun örnegini hatay valisi mevzusunda yasadik. morgdaki sehitlerin sayisini 33 olarak verdi, halbuki 33 sayisi psikolojik sinirdi. cünkü 34 veya üstü deseydi en cok sehidin verildigi hükümet diye kayitlara gececekti... trump‘a bakin macron‘a bakin, kameralarin önünde sorulari nasil cevapliyor? birde bize bakin, hatay valisi, saglik bakani ... cumhurbaskani nerde ?

    --- spoiler ---
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap