1271 entry daha
  • migren iğnesi kendisine yapılmadığı için canlı yayında herkesin ortasında 'doktorlara da iyi davranın falan diyorlar...' tarzı bir açıklama yapmıştır.

    bir doktor gözüyle bakıyorum şimdi. ya biz burda nelerle uğraşıyoruz sen biliyor musun müge hanım? migreni varmış da başı ağrımış. kıyamam sana. biz ağır hastaları tedavi etmek için servis servis koşturuyoruz, kendi canımız ne durumda ne bok yicez bilmiyoruz kendisi migren iğne derdinde. evde al ilaçlarını ağızdan??!! ne diyim işte alkış falan olacağına bunlar dursa yeter.

    bana bakılmadı mağdur oldum diyorsan bunu anlatma tarzı bu değil. dünya sizin gibi insanların etrafında dönmüyor. kendisi de demiş ya herkese saygı duymak, anlamak lazım bu dönemde diye ama sanırım onun için geçerli değil. gerçekten sinir bozucu. neyse tamam ben moralimi bozmucam, tamam tamam...

    hayır işin acı yanı kendisi migren ağrısı ile evde oturamamış ama geçen gün şiddetli karın ağrısı olan doktor arkadaşım hasta bakmaya devam etti. hem fiziksel hem psikolojik yönden bizden kötü durumda değil ama programı olduğu için her şeyi söyleyebiliyor. ne güzel hayat..

    bakın şu adres rtük istek şikayet vb şeyler için olan bir adres. isteyen rahatsızlığını belirtebilir.

    https://www.turkiye.gov.tr/…-begeni-bildirim?submit

    ilgili video için: https://youtu.be/hsh0eidvdcu 7:50-11:10 arasını izleyebilirsiniz.

    edit:özelden mesaj atıp linç eden bir sürü insan var. ben burada farkında iseniz mağdur olabilir insanlar şu an bu sağlık sisteminde diyorum. benim derdim bunun bu şekilde anlatılamayacağı. yani istersem zaten o hastaneye giderim ya da doktorlara da iyi davranın falan diyorlar da şeklinde değil. yani güç senin elinde gibi değil. anlıyor musunuz bilmiyorum ki? amannn hiç uğraşmıcam ya valla sanırım mesajlarımı kapatıcam. en iyisi bu dünyaya kapalı kalmak...
1282 entry daha
hesabın var mı? giriş yap