7 entry daha
  • corona virüsü döneminin kazananı olan yoga uygulaması.
    bildiğim üzere üniversite mail adresiyle kayıt olunca 1 temmuza kadar ücretsiz erişim sağlayabiliyorsunuz. iki haftadır düzenli yapıyorum ve bunu devam ettireceğim gibi, o yüzden temmuzdan sonra da para verip kullanırım.
    aslında bu bir aylık süreç için youtube'da yoga with adrienne'in bir aylık yoga challenge'ını yapmayı planlamıştım. başladım başlamasına ama o kadar çok konuşuyor, işin felsefesini abartıyor ve bu kalabalık sonucu anca bir iki hareket gösterebiliyor ki, daha videoyu bitirmeden sıkıldım kapattım. sonucunda boş konuşmayan, kafa yormadan yoga yaptıran bu uygulama karşıma çıktı çok şükür. uygulama akıyor adeta, ayırdığınız zamandan yüzde yüz verim almış oluyorsunuz.
    farklı çeşitler, o farklı çeşitleri yaparken geliştirmek istediğiniz yön seçenekleri ve seviyeler barındırıyor bu uygulama. yavaş tempoda kaslarınızı esnetmek de isteyebilirsiniz, hızlı bir tempoda aerobik hareketler de yapabilirsiniz.
    günlük hayatın koşuşturmacası olmayınca spor ihtiyacımı günlük yarım saat yoga yaparak karşılamaya başladım. yoga aslında yoran, nefes nefese bırakan, kas yaptıran bir şeymiş arkadaş. instagram'da amuda kalkıp poz kasan tayfanın yansıttığından çok daha fazlasıymış. uygulamasını bilene.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap