42 entry daha
  • ne yazık ki gelen son bilgiler venom'ın bu filmde feci şekilde harcanacağı şeklinde.. film daha çekilmeye başlamadan setten bir işçinin sızdırdığı bilgide venom çizgiromandan çok alakasız bir konuyla filmde olacak ve 15-20 dakika içinde harcanacak türünden bir şeyler söylemişti.. çıkan son figür, fragmanlardaki siyah örümcek ağına yapışmış mary jane bunları doğrular nitelikte.. şimdi bir kere venom dediğin o oyuncak figürlerindeki gibi değnek bir yaratık değildir, kaslı, kalın, hayvani ebatlardadır.. bu bir..

    ikincisi maalesef venom filmde az görünecek gibi.. zaten eddie brock'un seyirciye tanıtılması, peter parker ve spider-man'e karşı oluşacak nefreti, spidey'nin simbiyotla tanışması, çıkardıktan sonra da ortakyaşarın eddie brock'u bulması filmin önemli bir bölümünü kapsayacakken venom'a 1 saat ayrılması gibi bir şeyin de sözkonusu olamayacağı bence ortada.. filmin bitimine 15-20 dk oluşur da spidey tarafından paketlenirse zannediyorum bütün spidey fanatikleri sam raimi'ye ilk defa küfürü basacaklardır daha sinema salonundan çıkmadan..

    olmuyor sam raimi olmuyor.. artık farklı bir şeyler denememiz gerekiyordu deyip 3-4 tane villain'i bir filme doldurup içlerine spidey'nin en korktuğu yaratığı koymakla olmuyor.. lütfen biri şaka desin şuna, venom şu filmde çıkmasın ortaya.. yapma sam baba, iyi niyetimizi suistimal etme..
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap