• internette bulduğum ilginç web sitesi. dünyanın her yerinden haberler, incelemeler, makaleler, komplo teorileri yayınlıyorlar.

    web adresi

    ayrıca bir çok twiter sayfası, yasaklanmış ve vpn ile girilebilen de web sayfalarına sahiptirler.
    ayrıca günlük aktif kullandıkları whatsapp grupları ve telegram grupları vardır, aşağıda ki linkte hepsi var:
    iletişim sayfası

    özel büro istihbarat grubu'nun 1991 – 2020 arası faaliyetleri raporu özel büro grubu kimdir ?
    değerli yurtseverler;
    "özel büro grubu kimdir" raporunu en son 2017 yılında kamuoyuna arz etmiştik. aradan geçen zaman içinde aramıza bir çok yurtsever ve gönüllü araştırmacı katıldı. bu faaliyetlerimizi geniş kitlelere duyurmak adına faaliyet raporumuzu yeniden revize ederek, tekrar eden noktaları da çıkartmak sureti ile biraz daha özet hale getirdik ve güncel hali ile yeniden arz ediyoruz.
    değerli yurtseverler;
    grubumuzun kuruluşunda 18. yılımızı kutluyoruz. bu süre içerisinde sizlere hep doğru bilgi vermeye çalıştık. haziran 2001’den yani 18 yıldan bu yana sizlerle on binlerce paylaşım yaptık.
    özel büro istihbarat grubu en doğru, en kapsamlı, en çeşitli bilginin paylaşıldığı bir platformdur.
    sadece belli bir siyasi görüşü değil her siyasi görüşten, her fraksiyondan her pencereden bilginin paylaşımının yapıldığı bir ortamdır.
    değerli yurtseverler;
    1991 yılından beridir grup olarak devlete önemli istihbari hizmetler
    veriyoruz. 2001 yılında önce maıl grubumuzu, 2007 haziran ayında ise internet üzerinde özel büro istihbarat grubu’nun paylaşım platformlarını kurduk ve bu grup ile kamu yararına bir çok proje gerçekleştirdik.
    internette, gönüllü üyelerimizin katılımı ile bir çok kampanya yaptık.
    • youtube kampanyası
    • sosyal kampanyalar
    • “kıbrıs, rum ve yunan adası değildir” kampanyaları
    • sözde ermeni soykırımı konusunda çeşitli kampanyalar
    • terör örgütlerinin tüm dünyada pasifize edilmesi için çeşitli kampanyalar
    • güneydoğu’daki ilköğretim okulları için kitap toplama kampanyası
    • örneğin, youtube kampanyalarında, pkk terör örgütü sempatizanları tarafından uluslar arası video paylaşım sitesi youtube’a konulan, başta atamız olmak üzere, chp eski genel başkanı sayın deniz baykal’ın, mhp lideri sayın devlet bahçeli’nin ve bir çok siyasi parti liderimiz ile ilgili karalayıcı ve hakaretamiz montaj görüntülerinin kaldırılması için 2005 ve 2006 yıllarında site nezdinde girişimlerde bulunduk.
    ama şimdi akp hükümeti daha işin yeni farkına varıyor ve site için daha yeni yeni önlem almaya çalışıyor.
    biz bu çalışmaları taa 2005’ten beridir yapıyoruz. üstelik hükümetin yapacağı işi yapmamıza rağmen !
    • bunların yanı sıra,
    pkk ve diğer terör örgütlerinin yurt dışındaki web sitelerini hack’leyerek işlemez hale getirdik ve kulandıkları maıl adreslerini kırarak buradaki yazışmaları resmi istihbarat kurumlarına ilettik.
    yukarıdaki haber küpüründe, pkk’lı hacker’ların insansız hava araçları heron’ları düşürmek için cihaz geliştirdiği yazıyor.
    işte biz pkk’lı bu hacker’larla mücadele ettik ve çalışmalarını deşifre ederek resmi kurumlarımıza aktardık.
    ama grup sözcümüz ergenekon davasında 36 ay 1 hafta terörist zannıyla tutuklu kaldı. bu da ödülü oldu.
    grup sözcümüzün türkiye gazetesi ile yapmış olduğu röportajı buradan okuyabilirsiniz.
    ayrıca pkk’nın yayın organı roj tv’nin kapatılması için uluslar arası yayın birliği (euro broadcast)‘ne defalarca maıl gönderdik ve pkk’nın sözcüsü gibi yayın yapan kanalın kapatılması çağrısında bulunduk.
    www.youtube.com adlı web sitesinde, milli değerlerimiz ve devlet adamlarımız ile ilgili, aşağılama amaçlı çok kötü montajlanmış resim ve videolar vardı.
    örneğin ata’mızın bir çok fotoğrafında ve videosunda, baş fotoğrafı kesilerek yerine “gay” resimleri konulmuştu.
    bunu farkettiğimizde, hemen youtube sitesi yetkililerine aynı anda binlerce maıl göndererek bu tür videoların kaldırılmasını sağladık.
    yine aynı şekilde diğer parti liderleri ile ilgili de benzer montaj videolar vardı ve biz site üzerinde baskı kurarak, bunların da kaldırılmasını sağladık ve emniyet yetkililerine bu hususta defalarca bildirim yaptık.
    onurumuz ve milli değerlerimiz ile oynayan, hakaret eden ve aşağılayan bölücü kesimlere karşı haklı mücadelemizi ortaya koyduk.
    aynı şekilde, sosyal kampanyalar yaptık. örneğin, sokak hayvanlarını korumak için gönüllüleri organize ettik.
    kampanyalarımıza www.change.org sitesinden ulaşabilirsiniz.
    yine aynı şekilde, sözde ermeni soykırımı konusunda, gazete, dergi, web siteleri, kitap ve benzeri açık kaynaklardan milli tezlerimizi içeren çok sayıda araştırma ve akademik yazı derledik ve gerek yerli gerekse yabancı muhataplarına maıl olarak gönderdik.
    yine aynı şekilde, yabancı makam ve ilgililere, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti’nin ve kıbrıs adasının, bir yunan adası olmadığını ve türk askerinin işgal için değil, hem rum tarafı hem de türk’ler için barış amacıyla adada bulunduğunu kendi dillerinde anlattık.
    adada bulunan askerlerimizin orada barış için bulunduğunu ve işgalci olmadıklarını söyledik ve bu konuda yapılan anti-propagandalara engel olduk.
    ayrıca, kara para trafiği konusunda da devlete önemli hizmetler sağladık. yine ayrıca, yolsuzluklar ve usülsüzlükler konusunda da bir çok kampanya yaptık.
    holding'in yolsuzluklarını kısaca bir hatırlayalım.
    grup basın sözcümüz erkut bey, uzan holding’in yolsuzlukları konusunda içerden aldığı bilgileri savcılık birimlerine vererek o dönem uzan holding’in hırsızlığını ilk deşifre eden yurtseverlerdendir.
    her ne kadar akp hükümeti bu konuda ilk siyasi tavrı sergileyen olduysa da sahada bu yolsuzlukları delillendiren ve savcılığa intikal ettiren erkut beydir. bugün ise bildiğiniz gibi uzan holding’in tüm üst düzey yöneticileri
    kaçak olarak yurtdışında hayatını devam ettiriyorlar. grup sözcümüz bu tarihler arasında, imar bankası’nda yazılım uzmanı olarak görev yapmıştır.
    not : bu iddiamızı ispatlamamız istenirse erkut beyin o dönemki ssk kayıtlarının olduğu listeyi sunabiliriz.
    yolsuzluklar konusunda, kendi imkanlarımızla, gerek yurtsever üyelerimizden gelen duyumları, gerekse kendi tespitlerimizle edindiğimiz bir çok bilgiyi yine devletin resmi ve güvenlik birimlerine bildirdik.
    2001-2008 tarihleri arasında emniyet istihbarat dairesine, tem dairesine, kom ve siber suçlar dairesine çalışma konularına göre ayrı ayrı, toplamda 1,324 adet ihbar grubumuzca gönderilmiştir.
    sözde soykırım ile ilgili olarak milli tezlerimizi anlatmak amacıyla maıl grubumuzun içerisinde, tamamen gönüllülerden oluşan “dağıtım
    komiteleri“ adını verdiğimiz bir alt çalışma grubu kurduk.
    bu çalışma grubu, internetten sözde ermeni soykırımı konusunda derlediğimiz milli tezlerimizi anlatan çeşitli yazıları ve dökümanları, 6 yabancı dile tercüme ederek yurtdışındaki yabancı büyükelçiliklere, iç ve dış işleri bakanlıklarına, yabancı misyon temsilcilerine, yabancı parlamento ve meclis üyelerine, yabancı gazeteci ve basın & yayın organları gibi çeşitli makamlara, maıl yada fax yolu ile göndererek sözde soykırım
    konusunda, bize yapılan haksızlıkları dile getirdi.
    pkk terör örgütünün, yurt dışında lanse edildiği gibi gitar çalan sempatik kızların olduğu“bir özgürlük hareketi” olmadığını anlattık. pkk terör örgütü’nün, bebekleri bile kundaklarında katleden alçak bir terör örgütü olduğunu anlattık.
    pkk terör örgütü’ne, müttefik dostlarımızın verdikleri siyasi ve lojistik desteği sona erdirmelerini istedik.
    pkk terör örgütü’nün, yurt dışında sivil toplum örgütü kisvesi adı altında açılan ve pkk militanlarının kurduğu çeşitli suç bürolarını kapatmaları çağrısında bulunduk. pkk terör örgütü’nün, yurt dışında, türk ve kürt işadamı ve esnaflarından
    zorla haraç aldığını, silah kaçakçılığı, göçmen, fuhuş ve uyuşturucu ticareti yaptığını, hatta avrupa’da illegal yollardan elde ettiği ve tamamı kara para olan 220 milyon euro’nun çeşitli yollarla aklandığını ve bu durumun avrupa istihbarat ve polis yetkilileri tarafından bilinmesine rağmen özellikle engellenmeyerek örtülü destek verildiğini anlattık.
    pkk terör örgütü’nün, danimarka’dan yayın yapan roj tv ile direkt irtibatının bulunduğunu, hatta bu televizyon kanalından örgüt elemanlarına talimatlar verildiğini, ancak danimarka istihbarat ve
    güvenlik yetkililerinin bu durumu bilmesine rağmen “delil yok” denilerek yayına son vermediklerini söyledik. bu konu 25.mayıs.2010 tarihli ntv’nin akşam bülteninde de yer almıştır. danimarkalı gazeteci carl erıc stoougard, basın demecinde, danimarka istihbaratının, pkk’ya örtülü bir destek verdiğini ve roj tv’nin kapatılmasını engellediğini ileri sürmüştür.
    yine aynı şekilde, sözde ermeni soykırımı konusunda, gazete, dergi, web siteleri, kitap ve benzeri açık kaynaklardan milli tezlerimizi içeren çok sayıda araştırma ve akademik yazı derledik.
    bu derlenen yazı ve dökümalarda, haklılığımızı anlatan tarihi bilgiler yer alıyordu.
    bu tarihi belgeler, planlı bir soykırımın olmadığını, ancak 1.dünya savaşı esnasında, ermeni kökenli vatandaşların, zorunluluktan kaynaklanan bir tehcire maruz kaldığını ve bu tehcir sırasında bir çok ermeni kökenli vatandaşın hayatını kaybettiğini anlatıyordu.
    bu tarihi belgeler, 1.dünya savaşı esnasında, bir çok ermeni çete grubunun türk köylerine saldırarak, evleri talan ettiğini, çocuk-yaşlı demeden köylüleri katlettiğini, bölgedeki kuvayı milliye ordusuna karşı gerilla savaşı yürüttüğünü anlatıyordu.
    bu tarihi belgeleri, 6 dile çevirdik ve az önce bahsettiğim yabancı makamlara, gönderdik. bilgi sahibi olmaları için tarihi gerçekleri kendi dillerinde anlattık.
    ülkemizin güvenliği için terör örgütlerine sızdık, hatta pkk gibi örgütlerin tüm sanal ağını ve e-postalarını hack’leyerek uzun yıllar haberleri bile olmadan yazışmalarını takip ettik, yabancı servisler ve ajanları ile irtibatlarını deşifre ettik ve tüm bunları resmi kurumlar ile birlikte başardık. tüm bu faaliyetlerimiz ergenekon davasının delil klasörlerinde ayrıntıları ile yer alıyor.
    şu ana kadar size özel büro istihbarat grubu’nun 1990-2008 tarihleri arasındaki faaliyetlerinden bahsettik.
    isterseniz birazda güncel faaliyetlerimizden bahsedelim.
    özel büro istihbarat grubu & 2008 – 2019 faaliyetleri
    değerli yurtseverler,
    eğer misyonumuzu hatırlatmamız gerekirse,
    özel büro istihbarat grubu, türkiye cumhuriyeti anayasasına, kurumlarına, milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü faaliyeti deşifre etmek ve kamuoyu ile paylaşmak amacı ile açık istihbarat uzmanları, tarafından tesis edilmiştir. ülkemize yönelik her türlü tehdit ve faaliyet hakkında, ulusal & global medya unsurları, açık kaynaklar ve gönüllü yurtsever elemanları üzerinden bilgi toplamayı ve kamuoyu ile
    paylaşmayı amaçlayan, ilgili konular hakkında web ve diğer ortamlarda araştırma yapan, kamuoyu ve resmi güvenlik kurumları ile paylaşan yurtsever bir bilgi ve açık istihbarat paylaşım grubudur.
    diyebiliriz.
    özel büro bünyesinde , türkiye ve dünya gündemine ilişkin mevzuları ergenekon, balyoz, poyrazköy, internet andıcı gibi yerel davaları, çeşitli lokal ve uluslararası siyasi meseleleri, mit, mossad, shın beth, cıa, nsa, fbı, bnd, dgse, mss, mı 5, mı 6, fsb, muhaberat, savama, savak gibi gizli servislerin bilgi ve haberlerini, farklı farklı komplo teorilerini, türk ve dünya tarihi ile ilgili önemli makaleleri, birbirinden eğlenceli ve komik video, resim, karikatür ve fıkra'ları, reenkarnasyon, teknik takip, haarp, zihin kontrolü, ufo'lar gibi gizem dolu ama merak edilen konuları, pkk, ışid (daeş), dhkp-c, tikko, mlkp, ibda-c, hizbullah, fetullahçı terör örgütü (fetö), el kaide, el nusra, boko haram gibi terör örgütleri ile ilgili güncel bilgileri ve bu konuda grubumuzun yaptığı çalışmaları ve kampanyaları,yeni dünya düzeni (nwo), illuminati, küresel çeteler, küresel derin devlet, gladyo, tavıstock enstitüsü, bilderberg, cfr, scull and bones (kuru kafalar) örgütü gibi komplo teorisi tarzındaki önemli araştırma yazılarını, çeşitli konularda anket'leri, milli meselelere ilişkin kampanyaları ve ülke, kıta ve bölge bazında önemli siyasi, istihbari ve jeo-politik/jeo-stratejik konuları paylaşıyoruz.
    özel büro grubu,
    faaliyetlerinin tümü yasaldır.
    özel büro grubu 2001-2008 arası 1,324 adet 2011-2019 arası 687 adet ihbar olmak üzere 2011 adet katalog suçlarla ilgili ihbarı resmi güvenlik kurumlarına iletmiştir.
    tüm yurtseverlere % 100 güvenli bir türkiye dileriz.
    uyuşturucu ile mücadele için bize destek olun !!!! gençlerimizi bu tuzaktan birlikte kurtaralım
    eğer çevrenizde bu tür uyuşturucu satan kişileri görür yada duyarsanız, sadece şüphe dahi olsa lütfen bildiriniz. kimliğiniz kesinlikle gizli tutulacak ve ihbarınız resmi kurumlar nezdinde titizlikle takip edilerek sonuçlandırılacaktır. bu tür uyuşturucular genellikle 18-28 yaş arası gençliğin takıldığı cafe, pub, bar türü yerlerde yada izbe, terk edilmiş mekanlarda ve işlek caddelerin kuytu köşelerinde sıklıkla kullanıma sunuluyor. eğer böyle bir alım – satım işine şahit olduysanız yada duyumunuz varsa mutlaka takibini yaparız.
    tabi bu faaliyetleri icra ederken çok sayıda yurtsever gencimiz bize gönüllü olarak destek veriyor. tüm yurtsever gençlerimizi özel büro istihbarat grubu çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.
    özel büro istihbarat grubu’na bilişim & internet alanında aktif destek verebilecek ve aşağıdaki şartları taşıyan tüm yurtsever gönüllü gençlerimiz aramıza katılabilir.
    şartlar
    1. 25 yaş üstü,
    2. üniversite öğrencisi veya çalışan,
    3. en az 1 yıl destek vermeyi garanti edecek,
    4. iyi derecede bilgisayar ve internet kullanmayı bilen,
    5. kendine ait şahsi bilgisayarı ve internet hattı olan,
    6. tercihen iyi derecede yazılım, web, network bilgisi ve tercihen akıllı telefon sahibi,
    7. yurtsever (katılım için en çok önem verdiğimiz şarttır)
    detaylar için sitemizin iletişim menüsü üzerinden iletişim kurabilirsiniz.
    değerli ekip arkadaşlarım,
    öncelikle grubumuza vermiş olduğunuz katkıdan ötürü yönetim kurulu adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yurtsever olmak kolay değildir, çünkü hiçbir menfaat gütmeden sadece ülkemizin daha huzurlu daha güvenli ve aynı zamanda bilgili bir toplum olması için özverili bir şekilde çalışmak açıkçası her babayiğidin harcı değildir.
    herkes lafa geldi mi yurtseverlikten dem vurur, ama çoğu çakma yurtsever, askerdeyken patates soyduğu halde yada kantinde çukulata sattığı halde çevresine daha cengaver pozu vermek için ilk fırsatta çarşıya çıkıp kartondan roketatar ile poz verirler o sözümüz gerçek yurtseverlere değil tabi ki, onları tenzih ederiz.
    biz bunları çok gördük. konuştu mu bir otobüs laf edip, gel şunun ucundan tut dediğimizde bin dereden su getirenleri çok seyrettik. bir atasözümüz vardır bilirsiniz. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz şeklinde ki çok doğrudur.
    yurtsever olmak bedel gerektirir.. polisler, askerler hepsi bizim için önemli görevler yapıyor, hepsine saygımız bakidir. ama sonuçta onlar profesyoneller. yani yaptıkları hizmetin karşılığını maddi olarak alıyorlar. ve doğal olarak siyasi iradenin emrindeler ve o irade ne emrederse onu yaparlar. yapmak zorundalar çünkü aksi halde barınamazlar. verilen emirler her zaman hukuka uygun olmayabilir. bunun en iyi örneğini 15 temmuz darbe girişiminde gördük. nice subayımız sadece komutanı emrettiği için darbeye iştirak etti ama emri dinlemeselerdi hiç biri şimdi 4 duvar içinde hapis hayatı yaşamazdı.
    bir yurtseverin vatan sevgisi ve vicdanı dışında eğileceği hiçbir şey yoktur. çünkü maaşlı profesyonel değildir. görevini ihtiyaren doğru bildiği yolda yapar, hiçbir partinin yada kurumun emrinde değildir ve parasız pulsuz, yardımsız da kalsa görevini en iyi şekilde yapar. işte bir yurtseverin profesyonel askerlerden ve polislerden farkı da burada ortaya çıkar. gerçek yurtsever menfaat elde etmeden de hizmetini yapsa da çoğu polis ve asker (gerçek yurtseverleri tenzih ederim) maaşı yatmadığında aynı hizmeti verir mi ? aynı duyarlılığı gösterir mi ? bunu biz yorumlamayalım, siz okuyucularımız yorumlarınızı iletirseniz buradan yayınlarız.
    biz türk yurtseverleri olarak her zaman örnek olmalıyız. davranışımızla, karakterimizle, ahlakımızla topluma yol göstermeliyiz. yaşantımızı bu şekilde yeniden organize etmeliyiz ki inandırıcı olalım. kimse ahlak yoksunu bir yurtseveri ciddiye almaz. ben hepinize ayrı ayrı güveniyorum.
    unutmayın resmi güvenlik kurumları ve toplum sizi fark etmeden test eder, bunu aklınızdan çıkarmayın ve tutarlı olun.
    değerli ekip arkadaşlarım,
    bildiğiniz gibi faaliyetlerimiz nedeniyle çok sayıda dostumuz olduğu gibi çok sayıda da düşmanımız var. faaliyetlerimizi beğenmeyen yada gereksiz bulan art niyetli kişiler diyerek düzelteyim.
    bunların arasında her türlü terör örgütü üyeleri, sempatizanları, mafya çeteleri, uyuşturucu tüccarları, dolandırıcılar ve adi suçlular, olmak üzere ne kadar toplum ve devlet düşmanı odak varsa hepsi bulunuyor.
    ancak görev verdiğimiz gönüllü arkadaşlarımız arasına yada whatsapp listelerimize art niyetli kişilerin sızma ihtimali bulunuyor. tüm ekip arkadaşlarımı tenzih ederim. ancak elimizde herhangi birinin zihninin içinden geçenleri
    okuyabilecek bir cihazımız yok. bunu cıa iddia ediyor. şaka bir yana, böyle bir ihtimal her zaman var.
    bu nedenle sizlerin de bu konuda dikkatli olmasını ve herhangi bir şeyden ciddi anlamda şüphe duyarsanız bize bildirmenizi istiyoruz. biz gereğini yaparız. eğer tanımadığınız birileri - ki bunlar resmi e de olabilir, polis gibi – size grup hakkında sorular sorarsa onlara web sitemizde bulunan hakkımızda bölümünü incelemelerini söyleyin. çünkü bu bölümde özel büro grubu’nun kuruluşundan itibaren ne gibi faaliyetler yaptığı çok ayrıntılı ve resimli olarak bulunuyor. eğer bilgi için ısrarcı olurlarsa hiçbir şekilde tartışmaya girmeyin ve grubun basın sözcüsünün grup hakkında bilgi vermeye yetkili olduğunu söyleyin ve grup sözcüsünün telefonunu verin.
    özel büro istihbarat grubu’nun iş birliği içinde olduğu resmi güvenlik kurumları ankara ve istanbul cumhuriyet başsavcılıkları, emniyet genel müdürlüğü tem daire başkanlığı, komdaire başkanlığı, narkotik daire başkanlığı, istihbarat daire başkanlığı, özel harekat daire başkanlığı ve siber suçlar daire başkanlığı'dır.
    bunun dışında tüm öneri, fikir ve proje önerilerinize her zaman açığız.
    hepinize üstün başarılar dilerim.
    atatürk'ün askerleriyiz. mücadele etmeden, savaşmadan pes etmeyiz, yılmayız ve korkmayız. gücümüzü test etmek isteyenler buyursunlar.
    grubumuz sözde ermeni soykırımı konusunda tüm dünya çapında bilgilendirme projesini yürütmeye devam ediyor.
    bu kapsamda yapılan çalışmaların büyük bir kısmını kendi imkanlarıyla karşılıyor. bir kısmı ise grup yöneticilerinin vefakarca verdikleri destekten sağlanıyor.
    ilgilendiğimiz, araştırdığımız ve paylaştığımız konular özetle şunlar;
    · elektronik ve dijital güvenlik, teknik takip, istihbarat servisleri ve kullanılan teknoloji,
    · sıg-net, sıg-ınt, humınt, agent network, osınt, ımınt, masınt,
    · echelon & carnivera & promis & dig-ınt & keysmart, microwave, enfopol, prism, xkeyscore ...
    · edg : elektro manyetik dinleme, tempest, tetra, qeeg
    · targeted ındividuals, electro-magnetic surveillance, telegram, organized gang stalking, mk ultra, mk search, bluebırd, artıchoke, mk naomı, stargate, monarch
    · tavistock enstitüsü, cfr, bilderberg, tapınak şövalyeleri, ku klux klan, kurukafa örgütü, opus dei, trilateral komisyonu, bohemian kulübü, gül - haçlılar örgütü, majestic 12 örgütü, thule society orgütü, ordo templi orientis, vs ...
    · uydu haberleşme sistemleri, project l.u.c.ı.d., ukusa,
    · nüfuz casusluğu, sanayi ve teknolojik casusluk,
    · dijital iletişim, gps & gprs sistemleri,
    · elektro-manyetik istihbarat ve iletişim sistemleri,
    · gizli askeri teknolojiler, askeri istihbarat teknolojisi, insansız silahlı ve silahsız hava araçları (iha ve siha),
    · twenty-fifth air force, ıntelligence and security command, central ıntelligence agency, coast guard ıntelligence, defense ıntelligence agency, office of ıntelligence and
    counterintelligence, office of ıntelligence and analysis, bureau of ıntelligence and
    research, office of terrorism and financial ıntelligence, office of national security
    ıntelligence, drug enforcement administration, federal bureau of ınvestigation, marine corps ıntelligence activity, national geospatial-ıntelligence agency, national
    reconnaissance office, national security agency/central security service, office of naval ıntelligence, united states navy defense
    · psikolojik savaş ve teknolojisi, uluslararası gizli topluluklar, küresel finans örgütleri, rotschild ve rockfeller hanedanlıkları, george soros,
    · sağlık, sosyoloji, tarih, bilim ve istihbarat sektöründe kullanımı,
    · derin devlet ve terminolojisi, lokal ve global terörizm,
    · özel harp & özel kuvvetler,
    · anti-terör kontrol ekipmanları, psikoloji ve istihbarat alanında kullanımı,
    · lokal ve global istihbarat servisleri, küresel güvenlik ve strateji kurumları, illuminati,
    · finansal suçlar ve kontrol mekanizmaları,
    · temel istihbarat prensipleri ve terminolojisi,
    · dijital sabotaj ve suikast ekipmanları,
    · suçla mücadele teknikleri, kontr-espiyonaj techizatı,
    - masonik örgütler, sabetaylar, kabala
    · ülke, kıta ve bölge bazında stratejik analizler,
    the new world order (yeni dünya düzeni), küreselleşme ve küresel çeteler/örgütler ve dünyanın önde gelen istihbarat servisleri hakkında da bilgiler paylaşmaktayız.
    değerli yurtseverler,
    istihbaratçılık, polisçilik, askercilik oynamıyoruz, meraklısı da değiliz. kendimizi james bond’da zannetmiyoruz !! ayrıca kendimizi gerektiğinden fazla önemli göstermek çabası içinde de değiliz. sadece bu yurtsever çabamıza bizimle aynı milli heyecanı paylaşan başka değerli yurtseverlerin de katılması için elimizden geldiğince misyonumuzu tanıtmaya ve geniş kitlelere yayılmasını sağlamaya çalışıyoruz.
    aramıza yeni yurtseverler katıldıkça yurdumuza verdiğimiz katkı misli ile artacaktır.
    hiç bir zaman olmayan bir vakayı yada meseleyi varmış gibi göstermedik ve duyurmadık. yada olan bir meseleyi yada vakayı yokmuş gibi de göstermedik ve duyurmadık.
    biz anlatılması, duyurulması, söylenmesi gerekenlerin içinden eleyerek, tartarak, düşünerek, taşınarak özel olarak seçtiklerimizi, sadece bilinmesi gerektiğine inandıklarımızı paylaşıyoruz. hata yapmamak için sürekli editoryal kontrol yapıyor ve güncelliğini yitirmiş yazı ve videoları kaldırıyoruz.
    telegram teknolojisi hakkında da kısaca bir iki kelam edelim.
    devletin birinci görevi tüm vatandaşlarının beden ve ruh sağlığını korumaktır. eğer ortada fenomen bir teknoloji varsa, yada bu konuda vatandaşları yanıltıcı dezenforme bilgiler internet siteleri aracılığı ile yayılıyorsa ve binlerce insan bunun etkisinde kalmışsa yada kaldığını iddia ediyorsa bunu araştırmak ve gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak iktidar partisi yetkililerinin boynunun borcudur.
    değerli yurtseverler,
    şimdi de özel büro grubu’nu kim ne amaçla kurdu, yönetimde kimler var ?, meslekleri yada işleri nedir ? biraz o konuda bilgi vereyim.
    değerli yurtseverler,
    bu bilgilendirme metnini kaleme alan kişi benim. adım yusuf özbek. 41 yaşındayım ve güvenlik ve terör uzmanıyım. özel bir strateji kurumunda da ayrıca danışmanlık yapıyorum. yeditepe üniversitesinde 4 yıllık uluslararası ilişkiler eğitimi aldım. ayrıca yüksek lisans mezunuyum. evliyim ve 9 yaşında bir oğlum var.
    grubumuzun çekirdek bir kadrosu var. en üst tepe yöneticisi, grubun aynı zamanda basın sözcüsü de olan açık istihbarat uzmanı erkut ersoy’dur. grup ile ilgili tüm tasarruflar erkut beyin sorumluluğundadır ve son karar mercii odur. diğer yönetici arkadaşlarımız şunlar.
    hacker grubunun başı ve teknik & teknoloji işlerimizi yöneten admin savaş kırçovalı’dır. savaş bey başta pkk olmak üzere tüm terör örgütlerinin yurt içi ve dışındaki web sitelerini ve sosyal medya hesaplarını takip ediyor ve yeri-zamanı geldiğinde hackleyerek tüm yazışmalarını üst yönetime sunuyor.
    grubun, sosyal medya yayınlarından sorumlu olan kişi ise murat tekeli beydir. murat bey aynı zamanda emekli subaydır.
    yusuf özbek olarak benim görevim ise, murat beyin sosyal medya yayınlarını koordine etmek, 3. kişi ve kurumlarla koordinasyon sağlamak ve grup sözcümüzün olmadığı zamanlarda grup sözcümüzü asiste etmek ve lider vekilliğini yürütmektir.
    bugün gerekli önlemler alınmaz ise küresel güçlerin elinde sömürge olmaktan öteye geçemeyiz. kemalisti, akp’lisi, chp’lisi, mhp’lisi demeden bu ortak düşmana karşı birlik olmalıyız. her ne kadar siyasi düşünceler farklı olsa da ülke menfaatleri için bunu düşmanı defedene kadar rafa kaldırmalıyız.
    kandırılmaya izin vermeden, dolmuşa ve tuzaklara düşmeden, ergenekon ve
    balyoz gibi hatalar yapmadan akılcı politika ve stratejilerle hareket etmeliyiz. çünkü bu ordunun silahlı kuvvetlerini ve dinamik gücünü felç ederseniz yarın para verseniz de kimse size paralı askerlik yapmaz.
    değerli yurtseverler,
    ülke güvenliği ve huzuru her şeyden öncelikli ve önemlidir. çünkü ülkede güven ve huzur ortamı yoksa ne ekonomi düzgün gider, ne de başka diğer konular.
    kısaca ne kadar kaliteli polisiniz, istihbaratçınız, subayınız ve astsubayınız varsa, teknolojiniz ve donanımınız ne kadar üst düzeyse o oranda düşmanla mücadele edersiniz. gelişmiş devletlerde devlet başkanları sabah kalktıklarında, kahvaltılarını ülkenin istihbarat yöneticileri ile yaparlar. istihbarat bu kadar önemlidir modern devletler için.
    işte bizde bu önemin farkında olanlar olarak zaman zaman devletimize bu noktada tavsiyelerde bulunuyoruz ve bir takım projelerimizi sunuyoruz.
    ama şunu da unutmamalıyız, dünyanın en gelişmiş istihbarat teknolojilerine de sahip olsanız dikkatli bakan bir çift göz ve onu analiz edecek uzman bir beyinden mahrumsanız tam anlamı ile güvenlik sağlayamazsınız. istihbaratın kalbi insandır. insana dayalı istihbaratınız iyi değilse istihbarat ağınız çökmüş demektir.
    bu yüzden devlet büyüklerimize önerimiz, teknolojik istihbarata verdikleri önem kadar sahada görev yapan personele de önem verilmelidir.
    son olarak,
    tüm şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyor, yurtseverler olarak vatan savunmasında azmimiz ve görev aşkımız ile görev başında olduğumuzu bir kez daha dosta düşmana ilan ediyoruz.
    özel büro ekibi olarak sesleniyoruz:
    zarar görmemesi gereken milli değerimiz, fethedilmemesi gereken belki de son kalemiz, "dilimiz" için mücadele vereceğiz.
    "komünist" diyecekler.
    bizimle aynı dili konuşan, aynı kültürü yaşatan, aynı kaderi paylaşan kardeşlerimize el uzatacağız.
    "faşist" diyecekler.
    milletimizin şerefli tarihini öğreneceğiz, öğreteceğiz, sürdüreceğiz.
    "şovenist" diyecekler.
    her türlü bağnazlığın, karanlığın, inanç sömürüsünün karşısında dikileceğiz.
    "din düşmanı" diyecekler.
    diğer uluslar ile ilişkilerimizde dilimizi, kültürümüzü özetle bizi biz yapan bütün öz değerlerimizi korumak isteyeceğiz.
    "geri kafalı" diyecekler.
    ulusumuzu tehdit eden, iç ve dış kaynaklı bütün tehlikeleri sezeceğiz, açık edeceğiz, önlemek isteyeceğiz.
    "paranoyak" diyecekler.
    hatta bu uğurda elimizi taşın altına sokup, sorumluluk alarak aktif devlet hizmetinde bulunacağız.
    "ergenekoncu", "fetöcü" yada yada o anki konjonktüre uygun olarak "şucu yada bucu" diyecekler.
    biliyoruz!
    bütün bu önyargılarla, karşı karşıya kalmayı göze alıyoruz ve vatanımızı sevmeye devam edıyoruz!
    yine de söyleyeceğiz.
    biliyoruz!
    dostumuzdan çok düşmanımız var. bizi tökezletmek ve kutlu yolumuzdan alıkoymak için pusuda bekliyorlar !
    susmadan, bıkmadan, yılmadan, umutsuzluğa kapılmadan söyleyeceğız.
    sadece söylemeyeceğiz. sözümüzü inanarak, yaşayarak, çalışarak göstereceğiz.
    o bize öğretti ki:
    "vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır!" (m. k. atatürk) not
    derdimiz, bilgili toplum, güçlü türkiye’dir.
    grubunuzun adı neden özel büro diye soracak olursanız onu da aktaralım.
    grup olarak gerek istihbari, gerek siyasi gerekse stratejik açıdan ülkemizi ilgilendiren tüm milli meseleleri özel olarak sınıflandırıyoruz. ve bizler de bu konuları araştırmayı şiar edinen yurtsever açık istihbaratçılar ve araştırmacılar olarak, grubumuza bu konuları araştıran grup anlamına gelen özel büro istihbarat grubu demeyi uygun bulduk. bildiğiniz gibi istihbarat kelimesinin özü bilgi edinmek’tir. bizler de "açık istihbarat uzmanı'yız. sitede ki bazı dökümanlarımız da ismimizin yanında istihbarat uzmanı ünvanı göreceksiniz. burada bahsedilen uzmanlık, açık kaynaklarda ki yetkinliğimizden ve eğitimimizden kaynaklandığı için böyle bir ünvan kullandığımızı da özellikle belirtmiş olalım.
    bilginize sunar, keyifli paylaşımlar dileriz.
    grubumuzun faaliyetlerini anlatmaya devam edeceğiz, bizi izlemeye devam edin.
    yusuf özbek
    özel büro grubu yöneticisi
    29.05.2020
    (önceki raporumuzun tarihi : 10.10.2017)
    ankara

    edit: 31 mayıs 2020
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap