7 entry daha
  • ilk olarak turgut atakol turnuvası icin doksanların ba$larında türkiye'ye gelen oyuncu..
    o turnuvalarda sosisli yemekten ba$ka bir i$levi olmayan israil ümit milli takımına tek ba$ına daha sonra takım arkada$ı olacak guy shelef ve hic bir baltaya sap olamamı$ yariv yatzkan'la beraber deh$et bir basketbol oynatıyordu tek ba$ına..
    10 numara giyerdi, celimsizdi. süperstar zamanlarından bi 5 kilo daha verdirin.. acıma hissi uyandırıcaktı neredeyse..

    bu katash gercekten deh$et bir zekaya sahipti. ve israil basketbolunun doron jamchy'nin tahtına iki adaydan birisiydi. zaten digeri ile yıldızı asla bari$madı.. digeri;
    (bkz: doron sheffer)

    bu doron sheffer'in ncaa sevdası ile maccabi'den ayrıldıgı sene gelmi$ti katash.. bu yüzden delicesine kıyaslandıgı oyuncu ile ilk zamanlar beraber oynayamadılar.. ancak bu iki oyuncunun kıtalararasından soguklugu belliydi.
    1997'de yanlı$ım yoksa katash ncaa'e nokta koyup israil'e geri dönünce bu iki süperstar beraber oynamaya ba$ladı.. koca israil basketbolu bu ikisine kücük geldi.. prens katash huysuzluk cıkardı, daha sessiz ama belki de daha yetenekli olan sheffer bench manyagı oldu..

    katash'ın fizigi israil ligi icin yeterliydi ama avrupa basketbolu icin cok yetersizdi. git gide cöktü ve iflas etti, iflas etmesine yakın bir oraya gidicem bir buraya gidecem dedi maccabilileri de illallah ettirdi, shefer'e basketbolu bıraktırdı bu adam neredeyse..

    bi ara hapoel galil elyon coach'ı oldu yakın zaman icerisinde.. hakem dövmeye falan kalkmı$tı.. bembeyaz kirec gibi bir surata sahipti. selamlar buradan kendisine.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap