5 entry daha
  • efendim gecen gun gittik dreamgirl'lerimizi gorduk, olay yerinde inceleme yaptik, neresi dreamdir, neresi degildir, turk orf ve ananelerine uyacak dreamler midir bunlar diye.. sonuc itibariyle diyebilirim ki cocuklar guzel film yapmislar. jennifer hudson'in ablamizin performansi beyonce'yi bese katlayip ucle bolmus onunda kubunu almis (sonuc 4,629 cikiyormus) hatta denilebilir ki diana "beyonce" ross rolunde o kadar silik kalmiski hem ses hem performans olarak, jennifer hudson'in en iyi yardimci aktrist kategorisinden girmesi biraz abes kacmis, baya baya basrolde aslinda abla.. ha ama derseniz ki e diana ross'ta oyle silik sumuk bi kariydi, o zaman supermissin beyonce der alnindan operim kendisinin..

    onun disinda eddy murphy'nin oyle aman allahim bu ne muhtesemlik diyebilecegimiz bir rolunude gormedik.. bildigin eddy murphy iste, sebek gibi siritmanin yani sira bu sefer biraz da uzgun, bunalimli adam tribine girmis, al sana golden globe, oh ne ala memleket.. jamie foxx'u yine opup yaliyoruz basarili performansindan dolayi..

    filmin sonlarina dogru chicago muzikalinde yakalandigimiz ruh haline yakalaniyoruz.. yani soyle ki, sarkilar cok guzel iyi hos, performanslar basarili, ozellikle jennifer hudson pek bi ala.. fakat kardesim her agzinizi actiginizda da sarki soylemeyin di mi, insan gibi konusun iki dakika? yok.. her abi naber dediginde sarki olmaz ki di mi ama.. kafa bu da yani, bi yere kadar.. demiyolar ki hic hasta vardir, cocuk uyuyodur falan.. (anlasilacagi uzere entrye uygun bir son bulamadim o yuzden boyle idare edelim simdilik, sonra editleriz bir ara)
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap