3 entry daha
  • yine böbrek üstü bezlerim adrenalin salgıladı.

    şiddete karşıyım ama böyle bir olay bir gün bana denk gelirse ne pahasına olursa olsun bunu yapan adamın kemik sesini kendi kulaklarıyla dinleteceğim.

    gelen mesajlar üzerine edit: bir kaç arkadaş kadir şeker örneğini hatırlatmış. ben hayatım boyunca kendi doğrularımı yaşadım. kadına uygulanan her türlü şiddette kendimi kaybediyorum. çünkü bu; kendinden güçsüz olanı ezmektir. kendinden güçsüz olana şiddet uygulayanda da ne vicdan vardır ne de merhamet. böyle insanlara da kendi dilinden cevap vermeyi yeğlerim. yaptığım şeyin de bedelini düşünerek yaparım. o yüzden bana bu tarz konularda mesajlar atmayın. ben yine bildiğimi yapacağım.

    2. edit: siz böyle bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla yaşamaya devam edin. bir gün aynı duruma düşünce bakalım aynı mı düşüneceksiniz. emine bulut olayında video çeken adama küfürler edenler siz değil miydiniz? video çekeceğine yardım etseydi bugün emine bulut yaşıyor diyenler siz değil miydiniz? oturup izleyerek bunları yapanlara çanak mı tutalım? ne zaman bu kadar vicdansız oldunuz? yazıklar olsun hepinize.
307 entry daha
hesabın var mı? giriş yap