114 entry daha
  • editto: sikerler virüsünü. kurtuldum ulan!

    edit: geçmiş olsun mesajları için çok teşekkür ederim. ilaç konusunda ise benim bildiğim yanlışmış. olan bir ilaç veriliyormuş, bilgilendirme için yazar arkadaşlar tekrar teşekkürler.

    bugün eklenen vaka sayılarından biri de maalesef benim.

    evde kalın ancak işe gidin çalışın mantığı ile bu kadar oldu. sonuç olarak maske, siperlik, eldiven, dezenfektan ile duş almamıza rağmen dün yaptırdığım testin sonucu pozitif çıktı. bugün ilçe sağlıktan arayıp haber verdiler.

    merak edecek arkadaşlar için;

    hiç bir belirti yaşamadım cuma gününe kadar. sadece bir karın ağrısı vardı onda da yediğim içtiğim dokunmuştur dedim. cuma günü bir anda tat ve koku duyularım tamamen yok oldu.

    iş yeri hekimine durumu anlattım, direkt hastaneye sevk verdiler. sürüntü örneği aldılar, bt (akciğer tomografisi) çektiler. neyse ki ciğerlerde bir sıkıntı çıkmadı. ancak sonuç pozitif. sağlık bakanlığından yönlendirme yapıp ilaç vs getireceklermiş bugün 50 kere arayıp durumu izah ettiler. ancak adresimi yanlış yazıldığından dolayı gelemediler. onun harici tamamen normalim sözlük ahalisi ne ateş, ne halsizlik, ne de başka bir semptom var. ama tat koku hala yok.

    şimdi ben şunu soruyorum. benim annem, kardeşim bu süreçte evden dışarı adımını atmadı. çalışmak zorunda olduğumdan ben virüsü direkt eve taşıdım ki dibine kadar da korundum bu süreç içinde. ne gerekiyorsa yaptım, sosyal mesafesi, maskesi, eldiveni, dezenfektanı, kıyafetlerin her gün yıkanması vs. ben ne anladım "evde kalın, çıkmayın" mottosundan?

    iyiden iyiye sinirim bozuldu, psikolojik olarak çöküşe girdim. şu an vücudumda ne idüğü belirsiz bir virüs kol geziyor ve ben internette hala şımarık tipli zenginlerin "evde kal" temalı trilyonluk yalılardan attığı mesajları görüyorum hepten çıldıracak gibi oluyorum.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap