aynı isimde "metallica (albüm)" başlığı da var
8 entry daha
  • ah yurdumun nostaljik insanlari!
    sizin sezen cumhur onal tadinda eskilerde ve mazide yasadiginizi bilmiyormuyuz saniyorsunuz.
    metallica nin heavy metal adina son yaptigi albumlerle ayni tarihde hakkin rahmetine kavusan metal muzık, dinleyenleri her ne kadar zorlasada, "yapiliyor bu müzik, üretim var!" desede, dinleyici sayisinin 10-20 bin rakamlarinda dolasmasi (album satis rakamlari) bu olayin bitmis oldugunun gostergesidir.
    bunu su müzik cikti, bu müzik girdiyle hic alakasi yoktur. kicinin kili kadayif olmus, hicbir muzikal basariya imza atamamis gruplarin, sirf metallica kadar unlu olamadi diye tutulmasi ve senelerdir ayni isimlerin ortada dervis misali donmesi bu tarzin ne kadar canli! ve hareketli! oldugunun ispatidir.
    bu acidan baktigimizda size hak vermemek elde degil. bir cok ayni konumda, ayni tepkileri veren insan gibi, heavy metalin oldugunu kabul ettiginiz anda "elinden oyuncagi alinmis cocuk" gibi ortada kalacaginizin sizde farkindasiniz, o yuzden sonuna kadar inkara devam!
    metalin butun eserleri ve dinneyicileriyle beraberson yolculuguna ugurlanacagi gune kadar (biz coktan ugurladik bile) savunmaya devam.
    bilimsel bir ornek vermek gerekirse; insanin da tibben beyni olene kadar olmus sayilmadigini hepimiz biliyoruz ama beyin hucreleri 3 ila 5 arasinda dolasan bir beyin yasmasa da olur.
    ve hic unutmayin ki kerrang adli supper hipper metal dergisi (metal dergisi ne demek yaa?) amerika gibi bir ulkede kapak yapacak metal grubu bulamadigi icin prodigy i kapak yapma cesaretini (ezikliini mi desek?) gosterdi.
4634 entry daha
hesabın var mı? giriş yap