17 entry daha
  • --- spoiler ---
    tuhaf film.hani komedi desen komedi değil, aşk hikayesi desen o da değil. belki birine açtım veya şirin sımsıcak bir aşk filmi bekliyordum, o yüzden ikisinin karması muhteşem değil ama sevimli geldi. eh benimki de kapris, bağımsız film festivalinden ne çıkar ki karşına !

    konu absürd tabi. biraz hayali. herkesin arafta bırakılarak cezalandırıldığı intihar günahı. zira tüm intihar edenler belk hayattan ama çokça kendilerinden bıkmış oldukları ve sevdikleri her şeyin kaybolduğu ama katlanamadıkları tek şeyle -kendileri- beraber oldukları için mutsuzlar. o yüzden yanlışlıkla gelen güzel mikal'in hikayesine hemen inandım filmdeki herkesin aksine. hoş betimlenmiş, gri/mavi tonlar yakışmış. ama rus eugene karakterini canlandıran shea whigham ve tabi tom wait bu tuhaf hikayenin baş mimarları. onların getirdiği hareket olmasa herhalde çok da çekilir bir film olmazdı.

    hoş .... demek ki bazen hayatını bulmak için çok uzaklara gidip gelmek gerekiyor. tuhaf bir yolculuğa çıkmak gerekiyor tıpkı o alquimistade olduğu gibi ve tabi ek olarak yüksek mevkide tanıdıklara sahip olmak.
    --- spoiler ---
317 entry daha
hesabın var mı? giriş yap