51 entry daha
  • kendisini demokrasi ve açık toplum aşığı, servetini dünya güzel olsun diye harcayan bir don kişot sananlar için, paranoyak ulusalcı türk vatandaşı ahmet'in, mehmet'in değil, los angeles polis müdürlüğü narkotik masası'ndan cia'in uyuşturucu ticareti ile bağlantılarını kurcaladığı için kovulmuş, michael c. ruppert'in sözleri:

    "soros, who has or had business ties with zbigniew brzezinski, henry kissinger, the carlyle group, the cia's radio free europe, wesley clark, richard allen and george w. bush (through harken energy), is not a friendly, tree-hugging, progressive out to save the world. he is the fist in a velvet glove to the neocons' baseball bat across the nose. soros, a member of both the council on foreign relations and the bilderberger group*, also sits on the world economic forum with many rockefeller interests." (http://www.oilempire.us/soros.html)

    ne yazık ki, orijinal kaynakların tamamına yakını ingilizce ve bunlarla haşır neşir olabilmek için orta-iyi derecede ingilizce bilmek gerekiyor. bu seviyelerde ingilizce bilenler için, michael c ruppert'in bir üniversite hocası gibi, gayet akademik bir şekilde, cia ve uyuşturucu ticareti, uyuşturucu parası ve amerikan ekonomisi, bush familyası ve 11 eylül olaylarının tamamını kapsayan konferansını izlemek faydalı olacaktır: (bkz: #9975671)

    sadece bunu izleyen bir kişinin bile, soros ile bağlantılı olarak geçen isimler hakkında genel bir fikir sahibi olması mümkündür. bunu yaptıktan sonra, bu isimlerle düşüp kalkan soros'un ne mal olduğunu anlamak için ise alim olmaya gerek yoktur.

    soros'un ne mal olduğu hakkında bir fikir sahibi olan vatandaşın atması gereken sonraki adım ise, bu adam ve vakfından para alan çeşitli sivil toplum örgütleri ve onların başına çöreklenmiş demokrasi ve insan hakları aşığı aydınımsıların "kime" ya da "neye" hizmet ettiklerini sorgulamak, "bayram değil, seyran değil, soros bunları niye öpüyor" diye merak etmektir.
331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap