24 entry daha
  • arkadaşlar ilişki dediğimiz halt üreme içgüdülerini tatmin etmek için yaşanır. erkek açısından bu içgüdülerin tatmini için ilk şart seks, ikincisi de sadakattir.

    doğada kadının karnındaki çocuk hangi erkekten belli olmadığı için erkek ya mümkün olduğunca çok kadına atlayarak ya da elindeki kadını kontrol altında tutarak genlerini aktarmaya çalışır. toplumlar sevgililik, sözlülük, nişanlılık, evlilik gibi kurumlarla ikincisine özendirmeye çalışmıştır.

    fakat son dönemlerde kadınlarda artan "sen bana karışamazsın ben karşı cins arkadaşlarımla gezerim tozarım" tribi erkeklerin güvenini yıkmış ve seksin değerini düşürmüştür. bilinçaltı dümdüz çalışan aptal bir şey olduğu için arkadaşlarıyla sarmaş dolaş görüntüler çizen bir kadının onlarla yattığını varsayar. erkek beyni bilinciyle bunun büyük ihtimalle böyle olmadığını bilse bile bilinçaltı rüyalarla ve hormonlar üzerindeki daha güçlü kontrolüyle ağzınıza sıçar. kadının yanında durmak, elini tutmak bile zulüm olmaya başlar. bu noktada yakışıklı erkekler aldatmayı, çirkin erkekler de zulme katlanmayı ya da yalnızlığı seçer. hepsi birbirinden mutsuz senaryolardır.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap