88 entry daha
  • karantina günlerinde netflixte neler var diye bakınırken keşfettiğim 2015 avustralya yapımı gerilim&bilim kurgu dizisi.

    ilk sezon 9/10
    ikinci sezon 7/10
    üçüncü sezon 5/10

    evet, çok iyi başlayıp sonunu getiremeyen bir dizi olmuş maalesef. son sezonuna ilk iki sezonun hatrına ve oluşturulan soru işaretlerin giderilmesi için başladım ancak ne yazık ki aradığımı bulamadım. dizinin yapımcıları da, kendisinden umudu kesmiş bitse de gitsek havasına girip mi bırakmışlar son sezonu bilemedim.

    konusunu spoiler vermeden anlatmak biraz zor. bir gece avustralya'nın küçük bir kasabasında ansızın 7 kişinin mezarlarından çıkmasıyla başlayan ve hem bunun nasıl olduğuna ilişkin hikayenin bulunmaya çalışması hem de geri gelen kişilerin önceki hayatlarından kesitler sunan bir dizi. oldukça merak uyandırıcı ve gizemli yapısı bu tür dizi sevenleri çekecektir.

    --- spoiler ---

    bu dizi bir türk yapımı olsaydı james, sarah ve kate arasındaki olay en az bir sezon devam ederdi kesin.

    bir de yenilenen deneyden sonra o gelen iki kişiye ne gerek vardı?

    --- spoiler ---

    ilk bölümü ilk andan itibaren mıh gibi koltukta oturup bir anını kaçırmadan izlememe vesile olacak kadar heyecanlı ve merak uyandırıcı bir başarıya sahipti. bu başarı nasıl sürdürülemedi de tutarsızlıklar ve mantık hatalarıyla dizi yokuş aşağı gitti... izlediğime pişman değilim ama sonunun böyle olmasına üzüldüm gerçekten.

    yine de değişik konuda bir şeyler izlemek isteyenlere tavsiye edebilirim.

    edit: “avusturya yapımı” diye yazmışım başta. uyaranlara teşekkürler.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap