1 entry daha
  • ucuz havayolu şirketleri arasında en kullanışlı sayfaya sahip, en iyi online hizmeti veren havayolu. en büyük artıları bilet fiyatlarını vergi dahil olarak göstermeleri. böylece "50€'ya bilet buldum holey" diye sevinirken rezervasyon yapmaya kalktığında üzerine 50€ vergi ekleyip insanın hevesini kursağında bırakmıyor. ayrıca sadece büyük şehirlerde en bilinen havaalanlarına iniyor. ryanair gibi brüksel'e uçtuğunuzu sanarken charleroi'ya inmiyor, bratislava'ya gittiğinizi düşünürken kendinizi viyana'da bulmuyorsunuz. ancak ve tabi ki easyjet veya ryanair'e göre destinasyon seçenekleri daha kısıtlı.

    en son sitelerine müthiş bir yeni özellik ekleyerek hizmette sınır tanımamışlar: seçtiğin destinasyonun bir aylık fiyat listesini tek sayfada gösteriyorlar. hangi gün uçmak en hesaplı rahatça görüp planını ona göre yapıyorsun. diğer havayollarındaki gibi "üç gün sonra daha ucuz uçuş var mıdır" "iki gün önceye de baksaydım şu bileti almadan" derken elli kere arama yapıp sayfada ileri-geri-refresh diye kafayı yedirtmiyor. bilet fiyatları da herşey dahil gösterildiğinden seçim yapmak iyice kolay.

    bilet fiyatları 20€ civarından başlıyor ve genelde on euro on euro artıyor. easyjet'teki gibi 3.49€+vergi gibi fiyat bulmak pek mümkün değil. ama easyjet, ryanair vb'de de sonuçta vergiler, havaalanı transferleri derken bilet neredeyse aynı fiyata geliyor.

    avrupa'da büyük şehirlerden birinde yaşıyorsan, ispanya'ya ya da yakınında bir yerlere gideceksen ve vueling'i kullanmıyorsan delisin delisin delisin..
    türkiye'de yaşıyorsan ve avupa'da bir yerlere gitme hayali kurmak hoşuna gidiyorsa daha da iyi. canın sıkıldığında istediğin avrupa seyahatini planlamak çok ucuz değil bedava!
    (serbest çağrışım diye bir şey varsa "bedava yaşıyoruz bedava.. hava bedava bulut bedava" diye gerisini sen getireceksin canım kardeşim. sabaha karşı onu da mı biz yazalım yani)
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap