4 entry daha
  • bir beyaz peynir ureticisidir. adina yarasir cok kaliteli ezine peynirleri uretmektedir. daha olgun peynirlerini kendi markasiyla marketlerde satarken daha az olgun peynirlerini ise sok marketlerine sok markasi altinda satmaktadir. kendi markasi biraz sert ve sahane olup sok icin urettigi peynirler de ondan asagi kalir degildir. peynirlerini iso 9001 ve haccp standartlari ile uretmektedir. gercekten de kalitesi milim degismemistir bunca yildir. ah cok param olsa da uretim tesisinin yanina yerlessem. paketleri 650 gram olup tek besin kaynagimi olusturmaktadir. hazir peynir demisken bir tane de tarif vereyim.

    malzemeler: dogruluk ezine peyniri, sizma zeytin yagi, dag kekigi, dovulmus(!) karabiber, kimyon, yarim limon.
    yapilisi: peynir ozenle kirilir kucuk parcalara ayristirilir, bir cukur kaseye konur. uzerine kararinda dovulmus karabiber, kimyon ve kekik eklenir. hemen ardindan limon konur. en son zeytin yagi keyfe gore eklenerek yumusak dokunuslarla karistirilir.
    yenilisi: her cesit dizi, film, mac ve bos zaman aktivitesinde zevkle tuketilir. yaninda etimek veya peksimet turevleri ve cayla enfes olur.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap