5 entry daha
  • "çin işkenceli reklam projesi"ni gün be gün, an be an hayata geçirmekte olan kanal d avrupai şubesidir.
    şimdi öncelikle ben burdan "olm, uydu receiver'larda kanal d'nin, atv'nin avrupa yayınları çıkıyor. canlı yayın haricindeki tüm programları, dizileri, filmleri filan geriden takip edebiliyosun. süper böyle, millet daha yarısındayken sen gıcıklık yapıp filmin/dizinin sonunu anlatabiliyosun!! nası?? ahahahahaa" diye fikir beyan edip gaza getiren arkadaşın aklına osuriyim.
    kardeşim, bu kadar mı kısır olunur yaratıcılık konusunda. halbüsü göbeğinde yaşıyorsunuz şu teknoloci denen meretin. azıcık "özen" be, azıcık istek!!
    içinde "yayla" kelimesi geçen her tür cümleye düşman hale geldik ailecek şerefsizim. yaylaa yaylaa adı da başka tadı daaa!? süt ve süt ürünleri görmekten içimi kıydınız. ye ye bitmedi o beyaz peynirler. peki ya evinde antep fıstığı ağacı yetiştirme fikrinden tut inek beslemeye dek abartan alamancı amcaya ne demeli? oralara yolum düşerse birgün çok pis laflar hazırladım bilhassa ona ve bırbır eleştiride bulunan karısına.
    uplifting, hedebuilding, hodofucking temalı, başladı mı en azından otuz beş saat süren çalışmalara hiç deyinmeyeceğim. izlediğim program neydi unuttum işte yine lan!?!?
    buradan, bu "yaratıcı" reklamları düşünüp hayata geçirme zahmetine katlanan şahıslara da birer adet sümüklü böcekli losyonlardan armağan ediyorum. sürünün sürünün kendinize gelin anasını satiym.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap