3 entry daha
  • ne olursa olsun sahip olamayacağım bir imajmış bu, bu hafta anladım bunu, hem de yıllardır uğraşmama, mahallenin temiz çocuğu olmama rağmen.
    yaşlılara ve bayanlara toplu taşıma araçlarında yer vermeme, bütün komşularımla selamlaşmama, konuşmam ve tavırlarımdaki özene, ilk-orta-lisedeki takdir belgelerime ve onlarda yazan “derslerimdeki üstün başarım ve örnek gösterilecek davranışlarıma” rağmen. şöyle ki;
    geçen hafta içinde, sadece haftadan haftaya halı saha maçında görüştüğüm arkadaşımın arkadaşının kuzeni (adam rakip takımda hatta), "abi ben askere gidiyorum, ehehe, askere gitmeden n’apılır, eehhe, sende numara var mı?" diyerek maç bitiminde direk bana geldi. ilk başta, "terli vücudumun çekiciliğinden etkilenmiştir belki" diye kandırsam da kendimi, toparlandım ve "yok abi ne alaka, bu işlere bizim paşa bakar" dedim, ve elemanı paşa lakaplı arkadaşa havale ettim, sonra da olaya güldüm geçtim..
    güldüm ve bir daha da aklıma gelmedi bu olay, ta ki yaklaşık 3-4 aydır görüşmediğim bir arkadaşımın topu topu 3-5 kez görüştüğüm kardeşi, dün öğlen beni arayana kadar..

    - abi ya bir ihale olayı var da, işi bağlamak için bize bir rus lazım. sende rus var mı?

    "yok amına koyum yok, pezevenk miyim lan ben?. yıllardır, efendi adam olmaya çalışıyorum, temiz aile çocuğu denilen meretin hakkını vermek için uğraşıyorum. bu ne lan?" diyemedim tabi… "abi işteyim şu an, müsait değilim. akşam msn’de konuşalım" dedim. ve sonra, dün akşam, şu msn muhabbetine tanık oldum, tanıştırma faslından sonra:

    paşa: abi nasıl bir şey istiyorsun? ona göre. fiyat mesela?
    ark: ihale bağlamamız gerekiyor abi.
    paşa: hmm, ihale ise nina o zaman.

    efendi erkeklerin pic olsaydim keske pismanligi da bu işte..
    efendi adammış, bıraksana ya.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap