1 entry daha
  • asagidaki haberi okuyunca bir gun gercek hayatta da(reklamlarin disinda) karsimiza cikabilecegini anladigim reklam cumlesi.
    (bkz: koskoca imparatorlugun ismini osman koyan zihniyet/@bad zeppelin)
    haber linki;
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=217130

    --- spoiler1 ---
    bir sonraki gezegene de ahmet ismini versinler, ondan sonrakine mehmet. mustafa'lar da unutulmasin sakın.. "ayseler de tadabilir" diyerek noktayi koysunlar hatta, en guzeli...
    --- spoiler1 ---

    --- spoiler2---
    hem gezegeni kesfeden profesorun kalbi kirilmasin diye hem de turkiye'yi temsil etmede yamukluk cikmasin diye orta yol bulunup gezegen adinin "turk osman" yapilmasindan da korkmuyor degilim..bu sefer de turk petrol'u cagristirmasi ve halkin bilincaltina gonderilen bu mesajla gizliden gizliye alakasiz bir kurumun reklaminin yapilmis olmasiyla, insanligin farkettirilmeden tekelcilige ve haksiz kazanca dogru suruklenmesine ve surukletilmesine* dair koskoca bir emsal teskil etmesi bakimindan (ne de olsa koskoca gezegen, gerci boyutunu bilmiyoruz ama olayin kendisi buyuk en azindan) karsi cikmamiz gerekebilen bi durum olabilir bu(peki halkin beyni bu sekilde cagrisir mi haggaten bilmiyorum, sanmiyorum ve son olarak hayir.)
    --- spoiler2 ---
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap