1 entry daha
  • avukatına aşağıdaki faksı çeken şahıs, tamamı linkte okunabilir.
    http://www.acikistihbarat.com/…erler.asp?haber=6477
    (sayfalarının görüntülerini de yayınlayacağımız bu açıklama 16 sayfadan ibaret olup, bir ön yazı ile, tekirdağ'da 1. nolu f tipi cezaevi'nde bulunan kürşad yılmaz tarafından avukatına iletilmiştir. faks geçilmesi sırasında sayfa kenarlarında kalması nedeni ile kaybolan harflerden dolayı anlam eksiklikleri olan yerler (-) işareti ile belirtilmiştir. cumhurbaşkanlığı denetleme kurulu'ndan, genelkurmay başkanlığı'na kadar bir çok noktaya iletilen, el yazısı ile yazılan ve imzalanan bu açıklamadaki vurgular tarafımıza aittir.cümle düşüklükleri, imla hataları aynen korunmuştur. )
    *********************************************************************
    (sayfa 1)
    basin açiklamasi

    ben yakup kürşad yılmaz

    geçmişimde, daha sonra yüce türk yargısının verdiği kesinleşmiş kararlarla cezalarını çektiğim suçlarım oldu. tahliye olduktan sonra yasanın suç saydığı hiç bir eyleme katılmadım, planlamadım ya da bu anlamda bir talimat vermedim. tahliye olduktan sonra , yasanın suç saydığı hiç bir oluşuma destek vermedim, girmedim bulunmadım.

    ancak aşağıda anlatacağım üzere tahliye olduktan sonra çok ciddi oluşumlar gördüm, çok daha ciddi eylemlere tanık oldum. bütün bunları saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. kanu hakkında, siyasi kurumlar ve beşiktaş adliyesinde bulunan (-)çığ mantalitesindeki bu siyasetin yargıyı yönetmesi
    çaba(-) bulunanların haricindeki her kurum ve her kişiye bilgi ve ifade vermeye hazır olduğumu arz etmek isterim.
    hakkımda ki mahkumiyet kararlarının infazı ile tahliye olduğum 24 mayıs 2002 tarihinden bu güne gelişim ile alakalı olan yaşananları, hiç bir kısmını gizlemeden, hiç bir isim saklamadan anlatıyorum. bu aynı zamanda bir cemaatin aziz devletimi nasıl çepe çevre sarıldığının da hikayesidir.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap